Horoscop chinezesc pentru joi, 22 aprilie. Ziua este guvernată de Metal Yang și de Șobolan

Publicat: 21/04/2021 | 21:19

Elementul sinelui care se află în ciocnire cu Metalul Yang este Lemnul Yang, astfel că pentru acesta din urmă ziua este mai puțin bună. Pot apărea conflicte cu șefii, cu partenerul de viață sau cu părinții. Astăzi ar fi bine să fie mai diplomat decât de obicei.

Elementul sinelui Lemn Yin are o zi cu multe realizări, în care buna sa dispoziție îi va binedispune și pe ceilalți. Este o zi în care totul iese așa cum a fost planificat, atât la job, cât și acasă.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt preocupate de obținerea unor venituri mai mari, fiindcă și cheltuielile lor au crescut în ultima vreme. În alte planuri ale vieții lor este nevoie de mai multă atenție la detalii, pentru a nu pierde anumite oportunități. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE)

Provocări profesionale pentru Pământ Yang și pentru Pământ Yin

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin fie sunt preocupați de relația cu copiii, cu educația copiilor, fie au anumite proiecte la job care le atrag atenția în mod deosebit și car îi provoacă să mai învețe ceva.

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin se bucură de întâlniri neașteptate cu prieteni sau colaboratori pe care nu i-au mai văzut de mult și astfel ziua este marcată de acest eveniment, care le atrage atenția în mod deosebit, fiindcă pot obține și niște informații importante, în timpul acestor discuții.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt mai interiorizate decât de obicei, sunt mai atente la propriile nevoi și își exprimă nemulțumirea. Iar asta ajută la rezolvarea unei situații nefavorabile lor.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Cal și foarte bună pentru nativii din an de Bivol.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici