Horoscop chinezesc pentru duminică, 9 mai. Este o zi guvernată de Foc Yin și de Șarpe

Publicat: 08/05/2021 | 16:46

Elementul sinelui Apă Yin este penalizat de întâlnirea cu energia acestei zile, astfel că trece de la bucurie la enervare, de la calm, la nerăbdare. Însă, spre finalul zilei, totul se va așeza așa cum a planificat inițial.

Elementul sinelui Apă Yang are o zi minunată, se relaxează, se pregătește pentru încă o săptămână plină de proiecte, exact așa cum își dorește. Totul este bine acasă și la serviciu, pentru el. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU SÂMBĂTĂ, 8 MAI. ESTE O ZI GUVERNATĂ DE FOC YANG ȘI DE DRAGON)

Mai multă stabilitate, pentru Pământ Yang și Pământ Yin

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin, își acordă în continuare timp pentru ei, pentru familie, dar și pentru prieteni, în a doua parte a zilei. Stabilitatea este foarte importantă pentru ei, iar familia le conferă acest sentiment, de aceea se simt atât de bine în mijlocul familiei.

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin beneficiază de sprijinul acestei zile, care îi ajută să fie creativi și să găsească soluții pentru provocările din planul financiar, mai ales.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin stau mai mult acasă, astăzi, deși le-ar surâde o ieșire cu prietenii. Sunt preocupați de familie și își fac planuri de petrecere a timpului împreună.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Porc au o zi mai puțin bună, iar cei din an de Maimuță au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici