Horoscop chinezesc pentru duminică, 11 aprilie. Ziua este guvernată de Pământ Yin și Bivol

Publicat: 10/04/2021 | 19:55

Elementul Pământ Yin nu se ciocnește cu niciun alt element, motiv pentru care ziua este mai armonioasă pentru toate elementele sinelui. 

Elementul Pământ Yin, care guvernează ziua, susține totuși Lemnul yang, mai mult decât pe celelalte elemente, fiindcă acesta este cel mai bun prieten al lui. Astfel că nativii al căror element al sinelui este Lemnul yang au zi excelentă în familie sau alături de prieteni.

Elementul sinelui Lemn Yin se bucură de prieteni, alături de care poate face niște cheltuieli neprevăzute, iar spre seară se poate bucura alături de familie față de care se deschide și poate face niște mărturisiri pe care de mult dorește să le spună celor dragi. 

Elementele sinelui Foc yang și Foc yin au o zi plină de evenimente, sunt într-o alergare continuă, însă asta nu le displace, din contră se simt amuzați și entuziasmați. Bine, ce-i prea mult strică, așa că e indicat să se și odihnească, totuși.

O zi plină de armonie, pentru majoritatea nativilor

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt în armonie cu ziua, cu oamenii din viața lor, iar dacă apar conflicte, acestea sunt temporare și se uită repede cauza apariției lor. Este bine să sune sau să se vadă cu persoane dragi pe care nu le-au mai văzut de mult timp.

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt și ele destul de relaxate în această zi, deși le preocupă destul de mult starea de sănătate sau starea lor financiară. Una din acestea două sunt temele lor de gândire astăzi. 

Elementele sinelui Apă yang și Apă Yin pot intra într-un oarecare conflict cu prietenii sau cu membrii familiei din cauza dorinței de a se impune, de a-și manifesta autoritatea, de a-și satisface orgoliul. Indicat este să devină observatori ai situației și să ia decizii din spațiul delicat al inimii.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, Bivolul se ciocnește cu Capra, astfel că acești nativi vor fi mai morocănoși astăzi. Iar Șobolanul este cel mai bun prieten al Bivolului, astfel că acești nativi pot avea o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI