Horoscop chinezesc pentru 30 aprilie 2021. Vineri este guvernată de Pământ Yang și Maimuță

Publicat: 29/04/2021 | 23:29

Elementul sinelui care se află în conflict cu energia acestei zile este Lemnul Yin, astfel că acesta va fi destul de tensionat și de nervos de-a lungul întregii zile, atât din cauza responsabilităților de la serviciu, cât și de  acasă. 

Nu rata: Horoscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare

Elementul sinelui Lemn Yang se bucură de susținerea familiei, a colegilor, astfel că ziua curge ușor, fără incidente și parcă e timp să le facă pe toate, să se organizeze atât de bine, încât toată lumea să fie mulțumită. 

Posibile cheltuieli neprevăzute sau pierderi financiare, pentru Foc Yang și Foc Yin 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin au ceva pierderi financiare, însă pot primi și un bonus care să echilibreze balanța. Astfel că ziua devine una promițătoare, pentru ca totul să fie exact așa cum s-a planificat inițial. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pâmânt Yin trec prin tot felul de stări, de la epuizare, enervare, suprasolicitare, iar asta îi determină să își schimbe comportamentul față de colegi sau față de membrii familiei. 

Vezi și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin interacționează foarte bine cu partea feminină a colectivului din care fac parte, dar și a familiei din care provin. Comunicarea este mult mai ușoară cu colegele, decât cu colegii, astăzi. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă yin sunt predispuse la a primi amenzi de circulație sau alte tipuri de sancțiuni, dacă acțiunile lor din ultima vreme au generat această posibilitate. 

Din perspectiva astrologiei chineze tradiționale, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Tigru și mai puțin bună pentru nativii din an de Șarpe. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: captură video YouTube / Senseopedia