Horoscop chinezesc pentru 3 mai 2021. Luni este o zi guvernată de Metal Yin și de Porc

Publicat: 02/05/2021 | 22:58

Elementul sinelui care se află în ciocnire cu influența zilei este Lemnul Yin. Pentru acesta ziua este destul de agitată, de plină de neprevăzut, care dă peste cap toate planurile. Evident că asta crează frustrare și nervozitate, însă spre seară se liniștesc lucrurile. 

Elementul sinelui Lemn Yang se relaxează după ziua de ieri, însă mai are de îmbunătățit relația cu autoritatea unei persoane din viața lui sau chiar cu autoritățile. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin pot avea ceva conflicte cu persoanele autoritare, însă nu vor vorbi neapărat despre ceea ce simt. Mai au răbdare și vor aștepta momentul potrivit pentru a-și spune părerea. 

Află și: Zodiac chinezesc – predicții pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021

Resurse financiare, pentru Foc Yang și pentru Foc Yin 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin găsesc resurse financiare, pentru planurile lor, astfel că își manifestă bucuria, împărtășesc cu colegii sau cu prietenii apropiați. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt și astăzi în centrul atenției, și astăzi se bucură de susținerea astrelor, deși unii s-ar putea să fie dezamăgiți de reacția sau de acțiunilor unor persoane apropiate. 

Te-ar putea interesa: Horoscop occidental pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin își concentrează atenția asupra stării lor interioare, asupra a ceea ce îi bucură sau îi întristează, asupra relațiilor cu persoanele apropiate. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii născuți în an de Șarpe au o zi mai puțin bună, iar cei născuți în an de Tigru se bucură de o zi excelentă. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Sursa foto: captură video YouTube / Horoscope & Divination