Horoscop chinezesc pentru 28 februarie 2021. Ziua este guvernată de Foc Yin și de Capră

Publicat: 27/02/2021 | 19:12

Elementul sinelui Apă Yang are o zi minunată, se relaxează, se pregătește pentru încă o săptămână plină de proiecte, exact așa cum își dorește. Totul este bine acasă și la serviciu, pentru el.

Elementul sinelui Apă Yin este mai vulnerabil astăzi

Elementul Sinelui Apă Yin trece printr-o perioadă mai puțin bună, ziua nu este tocmai favorabilă, iar asta îl determină să fie morocănos, să se enerveze ușor. Astăzi este mai sensibil, mai vulnerabil, așa că ar fi bine să fie lăsat în pace. 

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin beneficiază de sprijinul acestei zile, care îi ajută să fie creativi și să găsească soluții pentru provocările din planul financiar, mai ales. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin stau mai mult acasă, astăzi, deși le-ar surâde o ieșire cu prietenii. Sunt preocupați de familie și își fac planuri de petrecere a timpului împreună. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin, își acordă în continuare timp pentru ei, pentru familie, dar și pentru prieteni, în a doua parte a zilei. Stabilitatea este foarte importantă pentru ei, iar familia le conferă acest sentiment, de aceea se simt atât de bine în mijlocul familiei.