Horoscop chinezesc pentru 2 mai 2021. Duminică este o zi guvernată de Metal Yang și de Câine

Publicat: 01/05/2021 | 23:17

Elementul sinelui mai puțin bine aspectat în această zi este Lemnul Yang. Deși este prima zi de Paște și toată familia ar fi indicat să petreacă timpul în armonie, pentru Foc Yin ziua este destul de tensionată, de obositoare, fizic, psihic și emoțional. 

Elementul sinelui Lemnul Yin are o zi echilibrată, posibile mici conflicte cu partea masculină a familie, însă aceasta este o zi importantă a cărei semnificație este pusă în valoare de toți membrii familiei. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin se bucură de prezența celor dragi. Pentru ei ziua este obositoare, dar plină de armonie, de înțelegere și restabilirea unor conexiuni pierdute, din cauza distanței. 

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Alături de familie, dar cu gândul și la job

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin își petrec timpul alături de cei dragi, dar sunt cu gândul și la job, și la proiectele lor, fie ele planuri de vacanță pentru vara care se apropie. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin pot fi destul de bulversate astăzi, chiar dacă sunt alături de cei dragi. Pot apărea discuții contradictorii, de-a lungul zilei sau chiar o situație neprevăzută care îi poate suprasolicita. 

Citește și: Horoscop săptămânal 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin au resurse pentru ca această zi să fie una excelentă. Vor contribui la starea de bine a celorlalți prin simțul umorului și energia lor debordantă.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Dragon și foarte bună, pentru nativii din an de Iepure.

Paște Fericit! 

Te-ar putea interesa: TOP 21 cele mai frumoase mesaje de Paște cu care sigur nu dai greș

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro