Horoscop chinezesc pentru 18 iunie 2021. Vineri este o zi guvernată de Foc Yin și de Cocoș

Publicat: 17/06/2021 | 23:40

Nativii din an de Iepure sunt provocați să fie mai atenți și să acționeze cu prudență, fără să se grăbească. Doar că obișnuința de a fi mereu în acțiune, îi încurcă puțin, astfel că devin nervoși, motiv pentru care pot intra în conflict cu cei dragi, mai ales cu părinții sau cu cei care le fac observație. 

Nu rata: Horoscopul clasic lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Nativii din an de Dragon se bucură de o energie foarte bună, care îi susține în tot ceea ce și-au propus să facă în această zi. Sunt veseli, se simt bine, au rezultatele pe care le așteaptă în plan profesional, astfel că totul este exact cum își doresc. 

Elementul sinelui aflat în ciocnire cu influența acestei zile este Apa Yin. Așadar, pentru acesta ziua este plină de provocări, mai ales în plan personal, al relației de cuplu. Sunt probleme nerezolvate care ies la suprafață și care necesită atenția Apei Yin. 

Vezi și: Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 Iunie 2021. Care sunt predicțiile pentru nativii Dragon, Iepure și Șarpe

Focul Yin finalizează proiectele începute

Elementul sinelui Apă Yang este susținut de Focul Yin de astăzi, astfel că ei au energie pentru a finaliza toate proiectele începute, pentru a demara altele și totul se întâmplă în ritmul obișnuit, care le aduce încredere în ei și satisfacție profesională.

Pentru elementul sinelui Lemn Yang și Lemn Yin, ziua este destul de armonioasă. Pot apărea mici nemulțumiri, mici conflicte, care să le distragă atenția de la ceea ce au de făcut, însă totul se rezolvă cu ușurință. 

Descoperă: Horoscop clasic pentru săptămâna 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii

Elementul sinelui Foc Yang este în centrul atenției, prin jovialitatea sa, prin energia sa inepuizabilă, astfel reușește să îi mobilizeze și pe ceilalți să țină ritmul cu el. astfel încât toți își desfășoară activitatea conform planurilor sale, fără derapaje. 

Elementele Sinelui Pământ Yang și Pământ Yin pot fi preocupate de casă, de schimbarea unor obiecte de mobilier, de achiziționarea unei case sau de relația cu părinții, de starea acestora de sănătate sau a copiilor. Sunt preocupați de familie, în general. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot să rătăcească niște acte sau să inițieze un proiect care să le aducă și mai multă autoritate decât au acum. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Citește și: Zodiacul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: freepik.com