Horoscop chinezesc pentru 17 iunie 2021. Ziua de joi este guvernată de Foc Yang și de Maimuță

Publicat: 16/06/2021 | 21:28

Nativii din an de Tigru se confruntă cu autoritățile sau cu autoritatea cuiva și au tendința de a se revolta, de a ieși din tiparele sociale cunoscute, care nu îi permit să reacționeze așa cum și-ar dori. Pe de altă parte, în cuplu, este foarte posibil să nu se simtă înțeles sau apreciat și să aibă o stare profundă de singurătate. 

Nu rata: Horoscop clasic pentru săptămâna 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii

Nativii din an de Șarpe se simt excelent astăzi. Pentru ei totul este posibil, totul este așa cum și-au planificat și împărtășesc cu bucurie din energia lor și celorlalți. Totuși, spre seară, pot avea sentimentul că ceva nu funcționează așa cum și-ar dori și că este posibil să primească mai multe recompense în plan profesional. 

Descoperă: Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 Iunie 2021. Care sunt predicțiile pentru nativii Dragon, Iepure și Șarpe

Elementul Sinelui susținut de această zi este Metalul Yin. Acesta își poate stăluci prin ideile lui care sunt apreciate cu ușurință de superiori, în cazul în care lucrează astăzi, iar la finalul zilei, poate sărbători alături de colegi sau de familie. 

Elementul sinelui Foc yang se confruntă cu probleme de autoritate, posibil în fața propriilor copii, iar dacă nu are copii, în fața colegilor. 

Elementul sinelui Apă Yang este în conflict cu energia acestei zile 

Acesteia nu îi plac limitele, nu îi place să i se impună să facă ceva, motiv pentru care este foarte posibil să fie provocată în acest sens. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să își manifeste gelozia, ceea ce nu îi place deloc Apei yang. 

Te-ar putea interesa: Horoscopul clasic lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Elementul sinelui Apă Yin are o zi bună, în care își poate face planuri financiare, poate cumpăra ceva pentru casă sau poate avea cheltuieli neprevăzute.

Elementele Sinelui Lemn Yang și Lemn Yin au o stare emoțională foarte bună, sunt mai deschise decât de obicei, socializează cu ușurință și comunică mult mai eficient. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de influența astrală a zilei, se adaptează ușor situațiilor și își organizează cu ușurință activitățile în așa fel încât la finalul zilei să aibă timp și de copii sau de prieteni. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Află și: Zodiacul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: freepik.com