Horoscop chinezesc pentru 1 martie 2021. Este o zi guvernată de Pământ Yang și de Maimuță

Publicat: 28/02/2021 | 18:45

Elementul Pământ nu intră în relație conflictuală cu niciun alt element, astfel că ziua este armonioasă pentru toate semnele zodiacale. Nici că se putea mai bine, într-o astfel de zi în care se celebrează primăvara. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt în atenția colegilor, prietenilor, socializează cu ușurință și sunt în centrul atenției. Iar spre seară, pot fi inspirați să organizeze mai eficient activitatea, în așa fel încât să aibă mai mult timp pentru ei. 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin pot fi preocupate de starea de sănătate a celor dragi, eventual a părinților, sau planifică o vizită la ei, cât de curând, nu doar pentru că astăzi este 1 Martie, ci și pentru că nu i-au mai vizitat de mult.

Surprize plăcute, pentru Apă Yang și Apă Yin

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin pot fi surprinse de parteneri, în mod plăcut. Pot primi mai multe cadouri decât se așteaptă, iar asta le va da un sentiment plăcut de echilibru și putere interioară. Pe alocuri, însă, în această zi este posibil să existe anumite momente de tensiune cu șefii. 

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin cheltuiesc bani pe flori și pe cadouri, dar și primesc, în așa fel încât, la finalul zilei constată că totul est în echilibru. Atenție, însă că spre seară apar momente tensionate și pentru unii dintre ei. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt plini de inspirație, ca de obicei, reușesc să rămână în centrul atenției prin acțiunile lor, și au o zi bună, care le poate aduce chiar și surprize financiare. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, astăzi sunt susținuți nativii din an de Șarpe, iar cei din an de Tigru sunt penalizați de întâlnirea cu Maimuța din această zi. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.