Horoscop chinezesc pentru 1 mai 2021. Este o zi guvernată de Pământ Yin și Cocoș

Publicat: 30/04/2021 | 17:03

Elementul sinelui care se află în conflict cu energia acestei zile este Focul Yang . Pentru el, ziua este obositoare, conflictuală, se enervează din orice și nu îi convine nimic, deși are atât de multe de făcut și ar fi indicat să fie calm pentru a le putea rezolva pe toate.

Elementul sinelui Foc Yin se bucură de sprijinul astrelor astăzi, astfel că sunt extrem de creativi și de energici, au inițiativă și se simt foarte bine, de-a lungul întregii zile. Totul e este pe placul lor astăzi.

Elementele sinelui Pământ yang și Pământ Yin cheltuiesc mai mult decât și-au propus, dar nu este o situație care să le displacă, fiindcă tot ceea ce fac astăzi este pentru ei, pentru membrii familiei cu care își doresc să petreacă doar timp de calitate.

Mai multe drumuri de făcut, pentru Metal Yang și pentru Metal Yin

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin sunt foarte preocupate ca totul să iasă bine, au multe drumuri de făcut, au bani de încasat, dar și de cheltuit, se întâlnesc cu mulți oameni pentru a rezolva în timp util tot ce și-au propus.

Elementele sinelui APă Yang și Apă Yin se bucură de susținerea familiei, în tot ceea ce fac astăzi, chiar dacă unii dintre ei pot fi la serviciu. Comunică și se organizează în mod eficient, indiferent de situație.

Elementele Lemn Yang și Lemn Yin oscilează între furie și calm, trec de la o stare la alta, nu simt când trece timpul și parcă sunt constrânși să facă doar ceea ce nu vor și ce nu le place astăzi.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Iepure și mai puțin bună, pentru cei care s-au născut în an de Dragon.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici – link activ la această ştire https://www.cancan.ro/zodiacul-chinezesc-ofera-cele-mai-sigure-predictii-20365968