Horoscop chinezesc, 9 martie 2021. Ziua de marți este guvernată de Foc Yang și de Dragon

Publicat: 08/03/2021 | 21:58

Elementul sinelui Metal Yin este recompensat pentru răbdarea de care a dat dovadă ieri. Astăzi are o zi excelentă, în care își recapătă și încrederea în sine și în deciziile sale, dar și imaginea lui în fața colegilor este mult îmbunătățită. 

Nu rata: Horoscop 9 martie 2021. Racii pot avea o criză de gelozie

Elementul sinelui Metal Yang are o zi plină de activități neprevăzute, ceea ce îl cam nemulțumește și trezește spiritul justițiar din el. Se manifestă destul de vocal, din acest motiv, fiindcă simte că nu este corect față de el, să muncească mai mult, în această perioadă. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt pline de energie până când se gândesc la bani și la cât au de cheltuit în viitorul apropiat. Este adevărat că unele cheltuieli sunt necesare, iar altele sunt pentru starea lor de bine, însă tot cheltuieli sunt. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt mai interiorizați decât în alte zi, sunt preocupați de provocările cărora este important să le găsească soluții, astfel că astăzi vor fi mai tăcuți decât de obicei. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt creativi, sunt inventivi, ies în față cu propunerile lor și sunt ușor de remarcat. Aceste propuneri pot fi atât pentru petrecerea timpului liber, cât și pentru activitățile de la birou. Perspectiva lor este adesea unică și apreciată. 

Descoperă și: Horoscop săptămânal 8 – 14 martie 2021. Peștii sunt în centrul atenției

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt în centrul atenției

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt din nou în centrul atenției prin jovialitatea lor, prin energia de care dispun atunci când lucrează și care pare inepuizabilă. În ceea ce privește relația de cuplu, însă, pot fi mici tensiuni, neînțelegeri, care pot degenera. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Câine sunt penalizați prin posibile conflicte și mici incidente care îi scoate din rutină, iar nativii din an de Cocoș au o zi excelentă. 

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Sursa foto: captură video YouTube / Renerqi & pixabay.com/ro