Horoscop chinezesc 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte

Publicat: 31/12/2020 | 19:47

2021 este Anul Bivolului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 12 februarie. Bivolul este un animal puternic și nobil, harnic și domol, iar tot anul următor lucrurile se vor desfășura în contextul acestor caracteristici. Iată ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop chinezesc 2021 Șobolan

Carieră

Orice aspirație pe plan profesional va fi bine văzută, pentru că Bivolul iubește oamenii muncitori. Problemele pot aparea atunci cand va veni momentul să aleagă mijloacele pentru atingerea obiectivelor. Șobolanul va fi aspru criticat pentru viclenie în afaceri.

Dragoste 

Anul Bivolului este o perioadă favorabilă pentru relații serioase sau întemeierea unei familii. Daca nu ati reusit pana acum sa construiti o relatie stabila, Bivolul vă va ajuta să legați o relație cu adevărat trainică.

Sănătate

Anul Bivolului va oferi multă energie și sănătate tuturor reprezentanților horoscopului chinezesc, dar în cazul Sobolanului totul va fi la superlativ. Nativii din această zodie au multă grijă de ei, fac controale medicale și iau toate măsurile necesare pentru prevenirea problemelor de sănătate. (VEZI ȘI: CELE MAI HAIOASE URĂRI DE ANUL NOU + FELICITĂRI ÎN IMAGINI CU CARE SĂ ÎȚI IMPRESIONEZI APROPIAȚII)

Horoscop chinezesc 2021 Bivol

Carieră

Orice veți planifica va fi realizabil, dar va necesita eforturi considerabile. Ar fi indicat să urmați un curs de dezvoltare a competențelor profesionale: Bivolul apreciază profesionalismul și dorința de perfecționare.

Dragoste 

Nativii din zodia Bivolului care nu și-au găsit încă jumătatea, au șanse mari să-și întâlnească dragostea vieții lor și să-și întemeieze o familie. Bivolii care au deja un partener de viață își vor petrece anul în armonie.

Sănătate

În 2021, veți dedica mai mult timp propriei persoane. Pentru a vă menține în formă, va fi necesară o alimentație sănătoasă, un abonament la sala de fitness și alte exerciții fizice în aer liber.

Horoscop chinezesc 2021 Tigru

Carieră

Bivolul îi va oferi Tigrului resursele necesare pentru atingerea celor mai mari obiective. Curajul de a-și asuma riscuri îi va permite Tigrului să facă un salt considerabil în carieră, iar tendința de a se impune îl va determina să se afirme la maximum.

Dragoste 

Pe plan sentimental va fi un pic de agitație. Bivolul îl va aduce pe Tigru cu picioarele pe pământ și îl va tempera. Pentru mulți Tigri, acest an va fi o oportunitate excelentă de a duce relația la un alt nivel.

Sănătate

În anul Bivolului Alb de Metal, toate zodiile din horoscopul chinezesc vor avea multă energie și o stare bună de sănătate. În cazul Tigrului, anul acesta orice boală trebuie mai degrabă prevenită decat tratată, pentru că procesul de vindecare poate dura luni bune. (VEZI ȘI: ROMÂNII AU CUCERIT DUBAIUL ÎNAINTE DE REVELION. PETRECERE CU ȘAMPANII-MAMUT ȘI MANELE, CA LA MARE, PE VREMURI)

Horoscop chinezesc 2021 Iepure

Carieră

Iepurele va reuși să se afirme și să realizeze multe. Vor veni susținători care îl vor îndruma, iar Iepurele va trebui doar să-și folosească abilitatea de a negocia.

Dragoste

Iepurele își va dori mai multă seriozitate în relații și va avea șanse mari să găsească persoana potrivită. Dorința Iepurelui de a avea o familie s-ar putea îndeplini anume în 2021.

Sanatate

Dacă aveți vreo problemă de sănătate, este timpul să o rezolvați. Trebuie acordată o atenție sporită sistemului nervos. Nu vă stresați, nu vă cufundați în muncă.

Horoscop chinezesc 2021 Dragon

Carieră

Este important ca Dragonul să nu-și supraestimeze puterile în momentul în care va lua o decizie extrem de importantă în ceea ce privește cariera și partea financiară. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru îndeplinirea celor mai dificile sarcini.

Dragoste 

Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubită (chiar și femeile Dragon). Bivolul îl poate astâmpăra un pic pe Dragon, înzestrându-l cu mai multă tandrețe și bunătate, dar trebuie și Dragonul să-și dorească acest lucru.

Sănătate

În anul Bivolului Alb de Metal, Dragonul va avea o stare de sănătate bună. Bivolul va reuși să-l tempereze în ciuda caracterului rebel. În 2021, nativii din această zodie ar trebui să acorde mai multă atenție sistemului nervos. (VEZI ȘI: EROII DE LA EXATLON, „ACTORI” ÎNTR-O TELENOVELĂ AD-HOC. CUM S-AR FI RĂZBUNAT PE „RĂZBOINICĂ” JANDARMUL „TRADUS” CU UN EX-CONCURENT DE LA „NINJA WARRIOR”)

Horoscop chinezesc 2021 Șarpe

Carieră

În anul 2021, Șarpele trebuie să-și stabilească obiective mari, fără să se teamă de eșec. Chiar dacă deocamdată nu este clar de unde va veni ajutorul, cu siguranță îl va avea la momentul potrivit.

Dragoste

În anul Bivolului de Metal, veți avea oportunitatea să găsiți un partener de nădejde. Viata familială a Șarpelui va fi anul acesta liniștită și stabilă. Singura problemă poate fi tendința voastră spre intrigi subtile.

Sănătate

Anul Bivolului aduce pentru Șarpe o îmbunătățire a stării generale. Acest lucru se va datora unui regim de viață sănătos, bazat pe o alimentație corectă și exerciții fizice. Evitați suprasolicitările, dormiți suficient și reduceți stresul.

Horoscop chinezesc 2021 Cal

Carieră

În anul Bivolului Alb de Metal, Calul va avea tot ce-i trebuie pentru a avansa în carieră. Există, însă, riscul să-și consume marea parte din energie chiar la început de drum. Nativii vor trebui să dea dovadă de prudență, spirit practic și o abordare rațională a vieții.

Dragoste 

Calul vrea să cunoască persoane noi, să rupă relațiile vechi, să-și schimbe anturajul, dar circumstațele îi vor pune piedici. Cu toate acestea, va fi în continuare important să vă extindeți cercul de cunoștințe, chiar dacă va trebui să faceți sacrificii.

Sănătate

În anul 2021, nativii din zodia Cal nu ar trebui să se îngrijoreze decât pentru riscul crescut de traumatisme. Așadar, e mai bine să vă ocupați de întărirea sistemului osos și muscular. Luați vitamine, faceți sport și nu riscați doar de dragul adrenalinei.

Horoscop chinezesc 2021 Capră

Carieră

Guvernatorul anului îi va permite Caprei să fie ea însăși, să se miște fără grabă în direcția ei, iar acest lucru poate aduce rezultate uimitoare. După ce se va relaxa și va începe să lucreze în propriul ritm, Capra își va atinge obiectivele cu ajutorul Bivolului Alb de Metal.

Dragoste 

Bivolul este hotărât să mențină relațiile, așa că nu va permite mari certuri și scandaluri. Mulți nativi din zodia Capră vor reuși să-și ducă relația la un nivel mai avansat, să se căsătorească sau să facă un copil.

Sanatate

Bivolul Alb de Metal îi va înzestra pe toți din zodiac cu vitalitate și o stare bună de sănătate, ațadar Caprele nu vor trebui să-și facă prea multe griji în această privință. Probleme pot avea totuși cei care nu sunt obișnuiți cu activitatea fizică.

Horoscop Chinezesc 2021 Maimuță

Carieră

Bivolul va face tot posibilul să țină Maimuța pe loc, să nu o lase să plece de la locul de muncă care nu o mulțumește și să-și găsească un alt job sau să-și ia până la urmă un concediu în scopuri creative.

Dragoste 

Va fi un an al sentimentelor contradictorii, al intrigilor și al relațiilor complicate. Pentru Maimuță, anul 2021 va fi un adevărat test de rezistență. Cu toate acestea, nu va ceda și va continua să caute o relație sinceră. (VEZI ȘI: CUM ÎNCEARCĂ MILIONARUL ROMÂN CARE ȘI-A SUGRUMAT BUNICA SĂ „EVADEZE” DE LA PSIHIATRIE)

Sănătate

Nu vor fi  probleme serioase în ceea ce privește sănătatea, dar trebuie totuși să aveți grijă de un aspect important. Este vorba despre sistemul digestiv și sistemul nervos al Maimutei voioase, dar puțin nervoase.

Horoscop Chinezesc 2021 Cocoș

Carieră

Pe plan profesional, în anul 2021, Cocoșul va încerca să-și depășească limitele, însă Bivolul îi va potoli dorința. Va fi anul în care puteți îndrăzni să vă schimbați profesia sau să vă înscrieți la studii.

Dragoste 

În anul 2021, pe plan sentimental Cocoșilor le va fi cel mai greu. Va fi important să-și găsească parteneri noi și să-i țină lângă ei. Iar asta nu va fi usor de realizat, însă Bivolul Alb de Metal îl va înzestra pe Cocoș cu multă răbdare.

Sănătate

Cei născuți în anul Cocoșului s-ar putea să-și consume rezervele prea repede. Prin urmare, sarcina principală a Cocoșilor va fi să-și schimbe stilul de viață. Gândiți-vă la un regim de alimentație sănătos și la odihnă.

Horoscop Chinezesc 2021 Câine

Carieră

Pe plan profesional, datorită susținerii din partea Bivolului, anul acesta, Câinele va avea la dispoziție mai multe opțuni pentru a avansa în carieră. Cele mai îndraznețe și ambițioase obiective vor fi destul de realizabile, dar Câinele va trebui să conștientizeze că poate să le îndeplinească.

Dragoste 

Va fi un an destul de liniștit pe plan sentimental. Reprezentantii zodiei Câine nu iubesc să facă schimbări radicale atunci cand sunt implicați într-o relație serioasă. Bivolul, de asemenea, detestă conflictele și ruperea unor relații de lungă durată.

Sănătate

În anul 2021, guvenatorul anului le va oferi tuturor semnelor multă energie și vitalitate. Cu toate acestea, trebuie să acordați o atenție sporită regimului zilnic și să găsiți un echilibru între muncă și odihnă.

Horoscop Chinezesc 2021 Mistreț

Cariera

Mistrețului îi va fi greu să ia decizii. Cu toate acestea, în anul 2021, nu se va confrunta cu mari dificultăți pe plan profesional și financiar. Circumstanțele vor fi în favoarea voastră.

Dragoste 

Bivolul îi va permite Mistrețului să se bucure în continuare de relația caldă și armonioasă, cu care s-a obișnuit, pe tot parcursul anului 2021. Singurele lucruri care-l pot nemulțumi sunt senzația de stagnare, dorința de schimbăre și imposibilitatea de a o realiza la moment.

Sănătate

În anul 2021, Mistrețul nu va avea probleme serioase de sănătate. Mistretul ar putea fi melancolic, însă, și acest lucru i-ar putea afecta starea generală de sănătate, dar și starea de spirit.