Horoscop 9 martie 2021. Racii pot avea o criză de gelozie

Publicat: 08/03/2021 | 21:26

Horoscopul zilei de 9 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Astăzi, nativii din zodia Rac au tendința de a fi geloși chiar și fără motive evidente.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Oricât și-ar dori nativii Berbec să se odihnească mai mult sau să se relaxeze în intimitatea căminului, nu vor rezista tentației de a ieși în oraș, de a socializa în mediul online, de a sta de vorbă cu prietenii. Cei care sunt parte a unei relații s-ar putea să aibă dispute cu partenerul de viață și nu este exclus ca unul dintre motive să fie chiar faptul că Berbecii sunt mai interesați de prieteni decât de relație. Aspectul poate pune pe gânduri partenerul și pot fi luați prin surprindere despre întrebări legate de viitorul relației. Oricum, pentru cei născuți sub semnul Berbecului, aceasta estea tema zilei, deci ar trebuie să-și pună chiar și ei înșiși aceste întrebări.

Taur

Dacă vă decideți să ieșiți în oraș, s-ar putea să cheltuiți mai mulți bani decât ați estimat și nu ar fi rău să încercați să vă limitați la strictul necesar. În alte cazuri, nativii Taur pot avea parte de discuții tensionate cu cei care le datorează bani și se fac că au uitat termenul de returnare. Profesional, pot apărea nemulțumiri în relația cu superiorii și tendința nativilor va fi să spună mult prea direct ce au de spus, neținând cont de nimic, aspect care nu-i avantajează deloc. Către seară se înfiripează dorința de a face ceva total neobișnuit, ceva ce în mod normal nu ați face, dar nevoia de afirmare este destul de mare și greu de controlat.

Gemeni

Pasiunea și intensitatea emoțională de care dau dovadă astăzi Gemenii îi poate lua prin surprindere chiar și pe ei. Deși profesional nu este deloc o zi ușoară și pot avea parte de conflicte destul de serioase cu superiorii, mai ales pe teme vechi care revin în actualitate, sentimental sunt foarte deschiși și entuziaști. Nu este exclus ca cei singuri să flirteze mai mult și să exploreze o nouă posibilitate de relație, mai ales că au curaj să-și exprime emoțiile. Pot fi atrași de persoane cu care împărtășesc aceleași convingeri sau cu care intră în discuții pe teme spirituale.

Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă mare grijă la vulnerabilitatea emoțională care-i poate face astăzi fie să dezvăluie secrete, fie să scormonească în adâncuri și să scoată ei la suprafață secrete. Un alt aspect astrologic care se poate contura în unele cazuri este tendința de a călca strâmb, de a da curs unei relații ascunse sau de a intra într-o aventură romantică, însă este important să știe că omiterea pașilor de început și încălcarea propriilor principii le poate aduce mai multă suferință decât și-ar fi imaginat. In cuplu, geloziile pot fi duse la extrem.

Nu rata: Horoscop săptămânal 8 – 14 martie 2021. Peștii sunt în centrul atenției

Leu

Luna va tranzita sectorul relațiilor, iar pentru Lei aspectul este extrem de favorabil pentru viața de cuplu, pentru apropierea de partener, pentru a reaprinde pasiunea, dar mai ales pentru a clarifica neînțelegeri ale vieții de cuplu. În schimb, deloc favorabil nu le este aspectul pentru situațiile profesionale. Pot fi luați prin surprindere de atitudinea unor colaboratori sau a superiorilor. În alte cazuri, sunt posibile neplăceri care vizează actele unei moșteniri sau o situație a unui partaj, litigiu.

Fecioară

Se anunță o zi bună, promițătoare la locul de muncă în care Fecioarele reușesc, după mult timp, să-și pună totul în ordine, să-și eficientizeze munca astfel încât să termine relativ repede programul. Și chiar ar fi ideal să găsească timpul necesar pentru a sta și alături de partener, aspectele zilei fiind destul de tensionate în acest sector. Nativii pot primi chiar și reproșuri din partea persoanei iubite din cauza faptului că nu îi acordă timp și se lasă acaparați de carieră. Nu este o zi bună pentru a lua decizii legate de un contract sau pentru a se discuta condițiile unei noi colaborări.

Balanță

Este o zi foarte bună pentru cei din zodia Balanță care vor să cucerească pe cineva, care vor să-și exprime sentimentele pentru o persoană. Poate chiar astăzi este ziua în care nativii întâlnesc pe cineva care le va trezi interesul și care vor avea un schimb destul de incitant de opinii. La locul de muncă va fi mai dificil să ajungă la o viziune comună cu colegii și nu ar trebui să se bazeze pe promisiunile acestora.

Scorpion

Ar trebui să nu pretindeți totul de la persoana iubită și nici să nu aveți așteptări nerealiste în viața sentimentală. Tendința de a fi mult prea pasionali poate speria și chiar dezamăgi o persoană nou intrată în viața voastră. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion cere să fie evitate abordările extremiste, de tipul totul sau nimic. În alte cazuri poate fi vorba de situații neașteptate care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu sau poate fi vorba de un conflict între părinți și partenerul de viață.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru discuții și clarificări în cuplu. Nativii din Săgetător dau dovadă de mai multă înțelegere față de partener, dar este posibil ca întocmai partenerul să fie prea direct și lipsit de diplomație. La locul de muncă este o zi solicitantă, cu multe dialoguri, negocieri, deplasări, cerințe obositoare. Probabil nativii vor vorbi mai mult decât și-au imaginat vreodată. Este nevoie de puțin mai multă atenție acordată familiei. Posibile solicitări neașteptate din partea celor dragi.

Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn ziua dea stăzi poate fi destul de promițătoare dacă au de discutat aspecte financiare, inclusiv salarizarea sau poate un comision pe care trebuie să-l obțină din activitățile desfășurate. Trebuie să fie doar atenți la tendința de manipularea celor din jur, la tendința de a-i păcăli și să evite speculațiile financiare. O situație sentimentală, o atitudine a persoanei iubite sau a copiilor, în poate lua prin surprindere către seară.

Vărsător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, Vărsătorii se bucură de o stare de spirit bună, chiar ușor entuziastă și au multă poftă de viață, de distracție și de depășire a unor norme autoimpuse. Nu sunt excluse manifestările impulsive și schimbările bruște de stare în a doua parte a zilei. Posibil ca o situație financiară să-i frustreze și să-i determine să ia atitudine, să prindă curaj și să abordeze cu un alt raționament contextul în sine. De evitat cheltuielile pentru a impresiona pe cineva sau speculațiile financiare.

Pești

Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Pești face un aspect tensionat cu Axa Nodurilor Lunare aspect care pe mulți nativi îi va determina să se întrebe care este rolul lor, misiunea, care este sensul vieții lor. Îi va determina să se întrebe ce simt, defapt, pentru cineva și ce-și doresc de la viața lor sentimentală. S-ar putea ca trecutul să-i bântuie într-o formă sau alta, chiar este posibil ca o persoană cu care nu au mai vorbit de multă vreme să-i caute.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: pixabay.com/ro