Horia Tecău a “vrăjit” o blondă la petrecerea Elle

Publicat: 11/12/2019 | 22:45

Câștigătorul de la Wimbledon nu se dă, clar, bătut, după ce a fost ignorat de Otniela, sexy-concurenta de la “Ferma”. Horia Tecău a trecut, rapid, peste eșec și a “vrăjit” o blondă la petrecerea Elle. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

În urmă cu aproximativ o lună, vă dezvăluiam în exclusivitate, AICI, că Horia Tecău a “divorţat” de manechina Natalia Borges, unele dintre motive fiind gelozia şi distanţa. Sportivul nu s-a lăsat, însă, învins și a încercat să “lovească” la Otniela Sandu, cunoscută pentru participarea la emisiunile “Supravieţuitorul” şi “Ferma”. (VEZI AICI: OTNIELA L-A FLITUIT LA UN PARTY DIN LUMEA BUNĂ PE EX-IUBITUL CELEBRU AL ANDREEI RAICU!)

A pus ochii pe altă blondă!

Reţinută, Otniela Sandu a refuzat politicos orice încercare a lui Horia Tecău. Câștigătorul de la Wimbledon a trecut, însă, rapid peste situație și s-a reorientat. Către altă blondină pe care a remarcat-o la petrecerea Elle. Îmbrăcat super-elegant, sportivul și-a luat inima în dinți și a trecut la atac. A început, rapid, cu o discuție cu tânăra care i-a furat, pentru moment, inima.

Ignorat de sexy-concurenta de la “Ferma”, Horia Tecău s-a întreținut cu blondina preț de câteva minute. Zâmbete, politețuri, vorbe dulci… Asta a părut să existe între cei doi. Pentru o perioadă, Otniela Sandu a devenit istorie pentru Horia Tecău. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu evoluția evenimentelor.

Aparent refuzat de Otniela Sandu, Horia Tecău a “vrăjit” o altă blondă la petrecerea Elle

Cine este Otniela Sandu și cu ce se ocupă

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii „Ferma”. De când a apărut la TV, Otniela Sandu a stârnit anumite controverse, dat fiind că nimeni nu înţelegea ce se întâmplă între ea și Vali Bărbulescu.

Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în «pauzele de publicitate», organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Horia Tecău a încercat s-o „cucerească” pe Otniela

(NU RATA: DOUĂ VEDETE DE TOP SI-AU SPUS „ADIO” CÂND TOATĂ LUMEA SE ASTEPTA LA O NUNTĂ)

Natalia Borges, un model de succes!

Natalia Borges, fosta iubită a lui Horia Tecău, a pozat în 2016 și 2017 în revista americană Sports Illustrated și a lucrat cu branduri celebre. Este urmărită de peste 80.000 de fani pe Instagram,  unde pozează des în costum de baie. Recent, tânăra a postat imagini de la București și de la Sibiu, unde a mers alături de Horia în scurta vacanță pe care cei doi au făcut-o în România.

Horia Tecău a ”divorțat” de manechină!

(NU RATA: CUM ARATĂ FEMEIA CARE L-A CUCERIT PE JUCĂTOR)

Al doilea român câștigător la Wimbledon după Ilie Năstase

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au învins în finala de la Wimbledon (2015) cuplul Jamie Murray/John Peers, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4, după o oră şi 52 de minute. A fost prima victorie majoră pentru tenismenul român în proba de dublu, el fiind campion la dublu mixt, în 2012, la Openul australian.

Pentru respectiva performanţă, Tecău şi Rojer au fost recompensaţi cu 475.000 de euro şi 2.000 de puncte ATP. Românul a mai jucat finala de la Wimbledon în 2010, în 2011 şi în 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt. A pierdut de fiecare dată.

Horia Tecău a fost al doilea român câştigător la Wimbledon la dublu masculin, după Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)