Horia Brenciu, rolul din emisiunea Masked Singer România: „M-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România”

Publicat: 03/03/2020 | 21:39

Masked Singer România este una dintre cele mai așteptate emisiuni din România. Întreaga producție se află sub cupola misterului, despre show se știu destul de puține și toată lumea așteaptă să vadă cine se ascunde în spatele măștilor.

Horia Brenciu este unul dintre jurații emisiunii și are datoria de a descoperi persoanele ascunse sub măști. Într-un interviu pentru Libertatea, juratul a vorbit despre noua provocare și despre cum s-a antrenat, pentru a recunoaște cât mai mulți concurenți.

 „Dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson, au fost eroii copilăriei mele. Agatha Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România”, a declarat Horia Brenciu pentru Libertatea.

Horia Brenciu se află într-o nouă ipostază, iar alături de colegii lui o să încerce să își joace rolul foarte bine și să nu lase nici-un indiciu să îi scape. (CITEȘTE ȘI: INNA, ANA MORODAN, CODIN MATICIUC ȘI HORIA BRENCIU, CEI 4 DETECTIVI DE LA MASKED SINGER ROMÂNIA NOUL SHOW DE LA PRO TV)

„Rolul meu e clar de… Sherlock Holmes. Nu mi l-au dat pe Watson, dar în schim am primit 3 parteneri (nr. INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc). E cu măști, cu muzică, cu voci, cu indicii și deducții și mult, mult mister. Cam asta ar fi, pe foarte scurt, contextul în care va trebui să-mi folosesc intuiția și atenția pentru a „citi” masca vedetei din fața mea.”, a mai spus Horia, în cadrul aceluiași interviu.

„Sper ca după emisia asta să-mi pun în CV și meseria de detectiv!”

Deși lucrurile par simple la prima vedere, Horia Brenciu a mărturisit că poate să fie foarte greu să recunoască persoana din spatele măștii. Cei care o să se deghizeze pot apela la tot felul de trucuri pentru a se face de nerecunoscut.

 „Personal și eu mi-am modificat vocea de câteva ori când dublam desene animate. S-ar putea ca distorsonarea vocilor vedetelor concurente să mă distragă puțin. Trebuie să fiu atent la mers, poate și la gestica măștilor și cred că ușor, ușor, se vor da de gol. Sper ca după emisia asta să-mi pun în CV și meseria de detectiv!”, a declarat Horia Brenciu.