Horia Brenciu a vorbit deschis despre fiul înfiat: “Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze”

Publicat: 09/01/2020 | 08:44

Horia Brenciu a acceptat să vorbească deschis despre fiul înfiat în cadrul unui interviu special. Cunoscutul artist a dezvăluit că a aflat despre Toma pe când micuțul se afla în pântecele mamei sale, care era minoră și era decisă să nu păstreze copilul. Juratul de la “Vocea României” și Alice Dumitrescu, au patru copii acum: Mina–  rodul iubirii lor, Maria și Andreea – fiicele soției sale și Toma – băiețelul pe care l-au adoptat în mare secret în urmă cu ceva timp.

Citește și: Horia Brenciu are un frate mai mic cu un an, dar nu vorbește cu el. Starul de la Pro TV a recunoscut tot: „Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în…”

Horia Brenciu a vorbit deschis despre Toma, fiul înfiat

Toma a ajuns în frumoasa familie a lui Alice Dumitrescu și Horia Brenciu în urma unui proces lung și obositor, care a durat trei ani. Invitat în cadrul emisiunii prezentată de Eugenia Vodă la TVR 1, îndrăgitul cântăreț a povestit amănunte neștiute despre unicul băiat pentru care a făcut toate demersurile ca să îl înfieze înainte ca acesta să vină pe lume. El a vorbit și despre momentul în care le-a cunoscut pe fiicele soției sale dintr-o relație anterioară.

“Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui…

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a declarat Horia Brenciu în cadrul emisiunii “Profesioniștii”, difuzată la finalul lunii trecute.

Citește și: Cum a răspuns Horia Brenciu după ce și-a pus o poză cu soția lui și o femeie i-a scris: „Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”

În timpul mărturisirilor făcute, artistul a subliniat importanța actului în sine: de a înfia un copil și a spus:“Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate”.

Întrebat cum va proceda dacă într-o zi Toma își va dori să își cunoască mama biologică, Horia Brenciu a spus că îi va respecta dorința: “Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”.

Citește și: Horia Brenciu, declarații emoționante despre soția sa: „Nu suport s-o știu tristă sau supărată pe mine”

La un moment dat, cântărețul a vorbit și despre copilăria petrecută în Scheii Braşovului, unde se lua lumina în comunism şi cum stătea la coadă la ulei şi alte alimente.

“Aici e Biserica Sf. Nicolae, aici prima Şcoală Românească. Aici am trăit eu 13 ani din adolescenţa mea. Stăteam la coadă la ulei, unt, pâine, şi toate pe care le găsim azi din belşug. De aceea nu vreau să mă întorc în comunism. Dictatura nu iubeşte oamenii”, a mai rememorat Horia Brenciu în cadrul emisiunii “Profesioniștii”, prezentată de Eugenia Vodă.

Citește și: La Pro TV e mai bine ca la Antena 1! Ce super-limuzină și-a luat Horia Brenciu cu primii bani de la Vocea României

Horia Brenciu – biografie

Horia Brenciu (n. 27 august 1972) a plecat din Braşov în urmă cu 25 de ani. El lucrat timp de 7 ani la TVR, după care a părăsit postul public de televiziune. Cântărețul s-a căsătorit cu Alice Dumitrescu în 2014, dar se cunosc din 1995. Ei au patru copii: Toma, Mina, Maria și Andreea și cinci pisici: Zoe, Aida, Othelo, Martin şi Luna.

Horia Brenciu cântă cu 12 oameni sau cu 25 în formulă mare. În cadrul unui interviu, el a dezvăluit că a cântat o dată pentru un singur om într-un club: pentru Natalie Cole şi a avut emoţii cât pentru toate celelalte concerte.