Hărțuire extremă într-un lanț de fast-food celebru! Ce a pățit o adolescentă la locul de muncă

Publicat: 16/01/2020 | 13:26

Angajata unui laț de fast-food foarte celebru a avut parte de o experiență oribilă, la locul de muncă. Tânăra a fost hărțuită sexual chiar de managerul restaurantului.

Managerul restaurantului la care tânăra lucra a pus ochii pe ea și folosindu-se de puterea pe care o avea, a început să îi facă tot felul de propuneri indecente. Fata stânjenită de situația în care este pusă l-a refuzat și a încercat să păstreze distanța. Pentru o vreme, bărbatul a părut că a înțeles și acceptat refuzul. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL TULBURĂTOR OBSERVAT DE UN TELESPECTATOR ROMÂN ÎN RECLAMA MCDONALD’S CARE A RULAT LA ANTENA 1, PRO TV, ANTENA 1 KANAL D. CNA A INTERZIS IMEDIAT SPOTUL)

În una din zile când adolescenta a venit la muncă, managerul nu a putut să mai facă față tentației și a recurs la un genst oribil. A urmărit-o prin restaurant, iar când au ajuns în dreptul frigiderului cu băuturi, a imobilizat-o și a violat-o chiar acolo.

Teribila poveste a avut loc în luna decembrie a anului 2018, într-un restaurant McDonald’s, în Maple Grove, Minnesota. În urma faptei, managerul restaurantului, de 25 de ani și-a primit pedeapsa, o să stea 10 ani în spatele gratiilor, scrie Metro.co.uk.