Haos pe drumurile din România, pe timp de ninsoare! Mai multe tiruri au derapat pe autostradă. Drumarii au fost luați prin surprindere

Publicat: 08/12/2020 | 13:19

A venit iarna în România, iar asta se vede cel mai bine pe șosele. Ninsoarea care a căzut de azi-noapte continuu a creat probleme în sudul țării. Chiar dacă nu este abundentă, drumarii au fost luați din nou prin surprindere, iar șoferii s-au văzut puși în fața unei curse periculoase.

Cu un carosabil umed, alunecos și necurățat, conducătorii auto au avut mari probleme pe autostrăzi. Pe A2 București-Constanța, la kilometrul 24, în dreptul localității Brănești, din județul Ilfov, sensul către litoral, traficul a fost blocat din cauza unui autotren care a derapat și a rămas imobilizat în glisiera mediană. (CITEȘTE ȘI: IARNA ÎȘI FACE SIMȚITĂ PREZENȚA. MAI MULTE DRUMURI DIN ȚARĂ AU FOST ACOPERITE DE ZĂPADĂ)

La câteva zeci de minute distanță de acest incident rutier, pe A1 București – Pitești, la kilometrul 52, în localitatea Corbii Mari, jud. Dâmbovița, pe sensul către capitală, un autotren a derapat și a rămas imobilizat în glisiera mediană.

Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Prahova, pe DN1A de la km 138 și până la km 160, pe anumite tronsoane carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă, iar în Argeș,  pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 152 în localitatea Vărzaru, din cauza unui autotren rămas imobilizat(defecție tehnică), sensul către Vâlcea este blocat, circulându-se pe dirijat pe un sens. Din această cauză, s-au format coloane de vehicule, pe ambele sensuri, pe aproximativ 2 km.

(VEZI ȘI: AVERTIZARE METEO DE LA ANM! NINSORI MODERATE, INTENSIFICĂRI ALE VÂNTULUI ȘI POLEI. CARE SUNT ZONELE AFECTATE)