Haos în stațiunea Costinești: distanțare socială 0, gunoaie și petreceri cu zeci de persoane pe plajă. VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 16/08/2020 | 12:08

Litoralul românesc a fost din nou plin în acest weekend și pentru încă o săptămână la rând, turiștii au ignorat cu nonșalanță măsurile impuse de autoritățile competente, în contextul pandemiei de COVID-19. CANCAN.RO are imagini exclusive din stațiunea Costinești, acolo unde a fost un adevărat haos noaptea trecută.

Potrivit noilor măsuri impuse de autorități, cluburile se închid la ora 23, iar terasele la ora 24. Se pare că aceste reglementări nu au stat în calea distracției tinerilor din Costinești, care au uitat complet de pandemie și distanțare socială și, neavând nicio altă modalitate de a petrece, au dat startul unei adunări de zeci de persoane, pe plajă.

Pe binecunoscuta adresă a noastră, respectiv pont@cancan.ro, am primit imagini exclusive cu petrecerea de pe plaja din Costinești.

Tinerii au uitat de pandemie și au petrecut până dimineața, ignorând distanțarea socială

Deși situația epidemiologică din România interzice cu desăvârșire aglomerările și adunările în grupuri mai mari de 50 de persoane în aer liber și 20 în spațiu închis, pe plajele din Costinești s-a desfășurat un adevărat haos noaptea trecută.

Zeci de tineri au petrecut până la răsărit, dansând și ignorând măsurile impuse de autorități. Nu au ținut cont nici măcar de principalele metode de protejare în context de pandemie, respectiv purtarea măștii și distanțarea socială, elemente care au fost total ignorate.

Nu doar plajele au fost pline de turiști dornici de distracție, ci și străzile stațiunii care adună, weekend de weekend, zeci de mii de oameni.

Mormane de gunoaie, manele la maxim și distanțare socială 0, în Costinești

În timp ce în Mamaia „bate vântul” la capitolul aglomerație pe străzi, iar turiștii se îmbulzesc în cluburile cu renume de pe litoral, în Costinești nici măcar închiderea localurilor nu-i oprește pe tineri din a căuta distracție. După miezul nopții poți vedea pe stradă zeci de turiști cu boxe la purtător, cu manelele la maxim și nu avem cum să nu remarcăm mormanele de gunoaie de pe stradă, specifice fiecărei seri.