Haos în Maramureș, chiar în Vinerea Mare! Nu a scăpat nici preotul, amendat cu 20.000 de lei

Publicat: 18/04/2020 | 09:41

În zadar apelurile făcute de autorități către populație, de a respecta restricțiile Ordonanțelor Militare! În unele zone, enoriașii nu au putut sta în case și s-au călcat pe picioare, în cuțile bisericilor. (CITEȘTE ȘI: MEDICII SUNT ÎN ALERTĂ! A FOST DESCOPERIT UN SIMPTOM BIZAR AL NOULUI CORONAVIRUS! CE AU OBSERVAT SPECIALIȘTII LA PERSOANELE INFECTATE CU SARS-COV-2)

Un astfel de caz a avut loc într-o biserică din localitatea Recea, județul Maramureș. 31 de persoane au sfidat acolo restricțiile și chiar rugămintea, de ultimă oră, a reședintelui Klaus Iohannis și au mers, cu mic, cu mare la biserică.

VEZI AICI: SPITALELE MOBILE, UN AJUTOR REAL PENTRU TRATAREA CAZURILOR DE COVID-19. CARE ESTE PREȚUL UNEI ASTFEL DE UNITĂȚI ȘI UNDE O SĂ FIE AMPLASATE

Oamenii legii au fost sesizați și au ajuns la biserică. Acolo, au întrerupt slujba religioasă și i-au trimis pe oameni la casele lor. Preotul a ieșit cel mai rău, fiiind amendat cu 20.000 de lei pentru nerespectarea președerilor Ordonanței Militare.

Enoriașii vor primi amenzile acasă

Amenzile pentru astfel de încălcări ale ordonanțelor sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei. (AFLĂ AICI: ROMÂNIA ÎNTRĂ ÎN SCENARIUL 5. INTERDICȚII DRASTICE NOI. CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA NOASTRĂ DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE)

Polițiștii au controlat documentele tuturor participanților la slujbă. Aceștia aveau adeverințe completate, însă niciuna nu justifica prezența lor la adunarea publică, potrivit digi24.ro

Enoriașii au fost înștiințați de polițiști că vor primi amenzile acasă.