Halucinant! A fost improvizată o morgă într-o remorcă frigorifică pentru victimele coronavirusului, în curtea Spitalului Județean Suceava

Publicat: 27/03/2020 | 16:22

Halucinant! A fost improvizată o morgă într-o remorcă frigorifică pentru victimele coronavirusului, în curtea Spitalului Județean Suceava.

După ce au fost achiziționate peste 1.300 de saci pentru cadavre se pare că autoritățile se așteaptă la un scenariu destul de sumbru. În curtea Spitalului Județean Suceava și-a făcut apariția o remorcă frigorifică, care a fost amplasată în apropiere de morga unității medicale, potrivit ziardesuceava.ro.

În această remorcă va fi improvizată o morgă pentru victimele coronavirusului. Deocamdată, remorca a fost pusă la răcit, în interior nefiind depuse cadavrele unor victime. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ALE UNEI ASISTENTE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN SUCEAVA: ”SOȚUL MEU A MURIT DE DIMINEAȚĂ. VREAU SĂ PLEC”)

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava, unde este cel mai mare focar de coronavirus din țară, a fost demis din funcție, miercuri, de către președintele CJ Suceava, Gheroghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat Nelu Tătaru.

„Managerul Vasile Rîmbu a fost demis, așa am înțeles, nu de mult timp. Domnul secretar de stat Nelu Tătaru a cerut demisia, iar președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a acceptat acest lucru. Era și normal să fie așa pentru că datorită unor grave erori manageriale s-a ajuns aici, a explodat acest focar de COVID19 și acum suntem pe primul loc în România”, a declarat, pentru Mediafax, Sorin Hancu, președintele Colegiului Medicilor Suceava.