Graviduța cu 550k următori pe Insta și-a făcut poftele la ”libanez”: narghilea & vin roșu până la 2 dimineața!

Publicat: 09/03/2020 | 23:44

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. Graviduța cu 550k următori pe Insta și-a făcut poftele la ”libanez”. Sexoasa blondină a petrecut cu narghilea și vin roșu până la 2 dimineața.(CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI DE 11 MIL. € DE LA LOTO, JEFUIT DE UN APROPIAT! HOȚUL I-A INTRAT ÎN CASĂ ȘI…)

Așa cum site-ul numărul din România a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, Alina Ceușan, una dintre vedetele care a făcut senzație în emisiunea-fenomen ”Asia Express”, de la Antena 1, se pregătește pentru cel mai important rol din viață…cel de mama. La mai bine de jumătate de an de când și-a unit destinul cu alesul inimii, vloggerița ar purta în pântece rodul iubirii.(NU RATA: MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE: ”ESTE AGRESIV CU FIICA MEA! A FĂCUT SCANDAL ÎN CASĂ PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa blondină Alina Ceușan la unul dintre cele mai selecte localuri de pa Calea Victoriei, Ganesha Caffe, acolo unde Ada și-a sărbătorit, cu mare fast ziua de naștere.

Din câte se pare, simpatica vedetă de la ”Asia Express” nu renunță la ieșirile nocturne în perioada sarcinii. Alături de partenerul de viață și de colegii de la Antena 1, blondina s-a distrat până în jurul orei două. Chiar dacă a evitat să se zbânțuie și a stat cuminte pe canapea, graviduța cu 550k următori pe Insta nu și-a menajat poftele. Alina Ceușan s-a delectat cu câteva pahare de vin roșu și a pufăit de zor din narghilea. Cu toate că și-a făcut toate pofetle, Alina Ceușan a ales, totuși, să se retragă destul de devreme. Chiar dacă în local atmosfera de petrecere atinsese cote înalte, în jurul orei două, Alina Ceușan și soțul ei s-au retras către casă, cu un taxi.(NU RATA: FIUL NELEGITIM AL LUI VALI VIJELIE S-AR PUTEA ÎNTOARCE ÎN ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT DE POLIȚIE ÎN TIMP CE…)

Alina Ceușan și-a făcut poftele la ”libanez”

Gafa anului în direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost invitate în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar telespectatorii au avut parte de o mare surpriză. Alina și Carmen și-au povestit peripețiile de la ”Asia Express” și, la un moment dat, au fost nevoite să intre în jocul moderatorilor. ”Probele fizice” nu puteau să lipsească.

„Fetelor, vă rog să vă ridicați, așa-i la noi, la emisiune, noi nu știm să vorbim mult și atunci facem probe fizice”, a spus Dani Oțil. Iar Alina Ceușan a fost de părere că în platoul emisiunii este încă iarnă. ”Mă, băieți, la voi încă-i iarnă, ați adus lampioanele astea și nici nu le-am observat””Uite-le, mă, cum merg, zici că sunt noi”, a continuat Dani Oțil, în timp ce fetele se îndreptau către lampioane. Numai că, atunci când li se explica tot ceea ce au de făcut, Alina Ceușan a scăpat ”perla”. ”Băga-mi-aș piciorul!” 

A fost momentul în care Dani Oțil le-a luat pe fete pe după umeri și le-a explicat că ”Aici nu se taie după” – cu referire la ”Asia Express”. ”Băga-mi-aș picioarele nu merge”, a mai spus Dani. Firește, s-au prezentat și scuzele de rigoare, dar ”perla” Alinei a ajuns pe post.

Alina Ceușan a pufăit de zor din narghilea

S-a măritat în vara anului trecut!

În luna iunie a anului 2019, Alina Ceușan s-a măritat cu iubitul ei, Raul Tișa. Cunoscuta vloggeriță a atras privirile tuturor și asta pentru că a arătat fabulos în, poate, cea mai fericită zi din viața sa. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Central Cluj-Napoca. În ziua nunții, Alina Ceușan a ales o costumație albă. De partea cealaltă, Raul Tișa s-a îmbrăcat complet în negru.

Am spus DA! Salutați-i pe domnul și doamne Tișa! Suntem pregătiți pentru orice va arunca viața spre noi, pentru totdeauna”, a scris Alina Ceușan pe contul personal de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)