Grav accident pe autostrada București-Pitești! Trei mașini s-au ciocnit

Publicat: 16/06/2020 | 09:41

Un grav accident a avut loc marți, 16 iunie, pe autostrada Buccurești-Pitești, în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Trei mașini au fost implicate.

CITEȘTE ȘI: DOI POLIȚIȘTI AU MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT CARE A AVUT LOC ÎN BRĂILA

Accident grav pe autostrada București-Pitești. Trei mașini s-au ciocnit violent, iar un tânăr a fost grav rănit. Din impact, o autoutilitară s-a răsturnat pe câmp, peste balustradă.

Accidentul s-a produs pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești – București, la kilometrul 78, pe raza localității Petrești, județul Dâmbovița. Un autoturism, o autoutilitară și un camion au intrat în coliziune. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni grave. La fața locului au intervenit pompierii și medicii SMURD. Circulația este întreruptă momentan.

Impactul a făcut praf partea din față a autoturismului, iar autoutilitara a parăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanț. Pe autostradă s-au format cozi.

Grav accident pe autostrada București-Pitești! Un altul a a avut loc în Vrancea

Imagini șocante de la accidentul care a avut loc marți dimineața, în localitatea Balotești din județul Vrancea. Un micobuz și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar șoferii au murit pe loc.

NU RATA: ANA MARIA AVEA DOAR 21 DE ANI ȘI A MURIT ÎN ACCIDENTUL CUMPLIT DIN BRĂILA! PRIETENII SUNT DEVASTAȚI DE PIERDEREA EI: “DRUM LIN, ÎNGER FRUMOS”

11 persoane au ajuns la spital, unele în stare foarte gravă. Între ele, un minor. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale, dar și un elicopter SMURD, pentru a-i transporta cât mai repede pe cei răniți grav la spital. Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea. Asta după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit frontal. Nu mai puțin de 11 autospeciale au fost trimise la locul accidentului, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).