Grav accident în Giurgiu. O femeie a murit, iar un bărbat și 3 copii au fost răniți după ce mașina s-a izbit de un copac

Publicat: 04/01/2020 | 10:35

O femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani a murit, iar un bărbat și trei copii au fost răniți într-un accident care a avut loc – vineri seara – pe un drum județean, în localitatea Tomulești din județul Giurgiu. Potrivit ISU Giurgiu, accidentul în care a fost implicată o singură mașină, – în care se aflau cinci persoane, doi adulți și trei copii – a avut loc vineri seara pe DJ 503.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Giurgiu, ISU Teleorman și ale SAJ Giurgiu. O femeie de aproximativ 43 de ani, mama celor trei copii, a murit în urma accidentului, iar șoferul și copii au suferit mai multe politraumatisme. Aceștia vor fi transporați la Spitalul Bagdasar-Arseni din București.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, victimele nu au fost încarcerate și au fost preluate rapid de echipajele medicale sosite la fața locului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Bărbatul era cel care conducea mașina. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit șoseaua și s-a lovit de un copac. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, acesta indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.