Grav accident în Capitală. Patru persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit

Publicat: 24/04/2021 | 18:13

Un grav accident a avut loc astăzi în Capitală, după ce două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. 

Patru persoane au fost rănite după ce un accident grav s-a produs în Capitală. Potrivit informațiilor de la fața locului, două mașini s-au ciocnit violent, iar una dintre ele a ricoșat într-un stâlp electric.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Niţu Vasile şi Alexandru Obregia din București. Circulația a fost oprită până la rezolvarea problemei, iar poliția s-a deplasat imediat la fața locului. Persoanele rănite în urma impactului au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Opt persoane au fost implicate într-un accident, în Sebeș

Garda de Intervenție Sebes a intervenit, vineri dimineața, pe A1, sens Sebes – Deva, raza loc. Aurel Vlaicu, locul unde s-a petrecut un accident cu mai multe victime.

Din primele informații este vorba despre o dubă, cu 8 persoane implicate din care posibil 1 victima încarcerata. Au fost alertate si forte de intervenţie ale Detașamentului de Pompieri Orăștie, care au intervenit.Accidentul rutier se confirma, sunt 8 victime care au nevoie de asistenta medicala dintre care 3 in stare buna la o prima evaluare si 5 victime cu traumatisme care cel mai probabil vor fi transportate la spital. Nu este nici o persoana încarcerată.

Un bărbat a condus fără permis

În urmă cu doar câteva zile, două autoturisme s-au ciocnit violent, iar din impact una dintre mașini a izbit un cap de pod și apoi s-a răsturnat. Doi tineri de 13 și 18 ani au fost transportați la spital.

Coliziunea s-a produs în localitatea Moșoaia. Din primele verificări, un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciomagești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr de 19 ani, din comuna Bărăști, jud. Olt.

Sursă foto: Facebook