Grav accident în Argeș, după ce un autoturism s-a răsturnat. Șase persoane au fost rănite, dintre care patru copii

Publicat: 28/12/2020 | 09:50

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Argeș. Șase persoane au fost rănite, dintre care patru copii, după ce un autoturism s-a răsturnat. 

Șase persoane au fost rănite, după ce un autoturism condus de o șoferiță de 26 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că o femeie de 26 de ani, din Căteasca, care conducea un autoturism pe DJ 703B, din direcţia Rociu spre Căteasca, la intersecţia cu DJ 503, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în şanţ.
În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celei în cauză, precum şi a pasagerilor, respectiv tânăr de 19 ani şi 3 minore de 14, 15 şi 17 ani, toţi din Căteasca, precum şi a unui alt minor de 16 ani, din Dobreşti.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Un alt accident a avut loc în Argeș

Încă un accident rutier a avut loc în Argeș, în jurul orei 22:30, pe raza localităţii Hârtieşti.

Din verificările preliminarii efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Hârtieşti, care conducea un autoturism pe DN 73D, în condiţii de ploaie abundentă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu glisiera de pe partea dreaptă privind direcţia sa de deplasare, fiind apoi proiectast într-un tractor parcat în partea dreaptă.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuţe ale unui alt autoturism. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit uşor.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 şi 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.