Grațiela Duban și Ghiță, nominalizați pentru eliminare la Survivor România! „Este foarte greu să exprim ce simt…vreau să rămân pentru că mi-am găsit aici un suflet ca al meu!”

Publicat: 23/03/2020 | 08:40

Echipa Faimoșilor a fost pusă din nou la zid. Aceștia au pierdut în fața războinicilor, la proba de imunitate.

În echipa roșie lucrurile par să nu mai funcționeze prea bine, nu mai există  o unitate a grupului și asta îi aduce pe concurenți în fața eliminării. Faimoșii au pierdut proba cu o diferență de scor uriașă. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAŞ LA SURVIVOR, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE! ACUZE DURE, PE INTERNET: „BLAT PE FAŢĂ”)

Din cauza faptului că au pierdut au ajuns din nou la Consiliu, unde a trebuit să facă nominalizări. În urma votului, cei doi propuși spre eliminare au fost Grațiela Duban și Ghiță. Se pare că, motivul pentru care cei doi faimoși au ajuns la votul publicului se datorează în mare parte comportamentului lor. Ghiță și Grațiela, chiar dacă sunt apropriați, nu prea aduc armonia în echipă. (VEZI ȘI: MOMENTE DE GROAZĂ LA SURVIVOR. O CONCURENTĂ A LEȘINAT ȘI A FOST TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL)

„Mă așteptam să fiu cel nominalizat, dar nu vreau să îmi las prietenul la greu, am zis să o susțin pe Grațiela. Dimineață am avut o discuție cu Cezar în care mi s-au explicat niște aspecte, pentru că de cele mai multe ori spun ceea ce gândesc și probabil că am și reacțiile pe care le am…și aa s-a ajuns la concluzia că eu aș fi unul din cei care distrug echipa.”, a spus Ghiță la consiliu.

„Pur și simplu s-au legat niște lucruri între mine și Ghiță”

Atunci când a aflat că va intra în cursa spre eliminare alături de Ghiță, Gabriela a fost dezamăgită. Între cei doi s-a format o relație specială și nu ar vrea să rămână fără el în cadrul competiției.

„Este foarte greu să exprim ce simt. Dacă ai mei colegi cred că așa este ok și au pus egal la cele două luni și asta merit, și asta merită Ghiță, nu am ce să fac. Să nu uităm. Ghiță o fi el cum o fi, gură spartă, dar a adus puncte multe echipei și importante… Pur și simplu s-au legat niște lucruri între mine și Ghiță.

Vreau să rămân pentru că mi-am găsit un suflet ca al meu. Ghiță îmi este apropiat, prietenia noastră nu înseamnă doar aici, la Survivor. Vreau și pentru copilul meu să rămân aici, să îi arăt că sunt o luptătoare.”, a declarat soția lui Andrei Duban.