Grațiela Duban și Ghiță, detalii despre relația dintre ei: „Ascuns sub perdeaua de a fi echipă”

Publicat: 24/03/2020 | 10:20

După ce au stârnit mai multe controverse cu lucrurile pe care le-au făcut în cadrul competiției Survivor România, Grațiela Duban și Ghiță fac o altă serie de dezvăluiri cu privire la relația dintre ei. În continuare, cei doi concurenți susțin că sunt doar prieteni și că tot ceea ce au făcut, au făcut pentru bunul mers al competiției și din spirit de echipă. 

În momentul în care Grațiela a fost nominalizată spre eliminare, aceasta a avut o discuție extrem de deschisă cu Ghiță, cel de care s-a apropiat cel mai mult în cadrul competiției Survivor România.

Deși au dat naștere de-a lungul timpului numeroaselor speculații, cei doi susțin că sunt doar colegi de echipă și că au găsit, unul în celălalt, un real sprijin și o comunicare specială. Mai mult, Ghiță a menționat faptul că între el și Grațiela Duban s-a legat o prietenie tocmai pentru că cei doi se aseamănă în multe privințe.

„Indiferent de ce cred colegii despre relatia noastra, eu cu Gratiela ne-am apropiat pentru ca noi doi avem o gandire asemanatoare. Nu imi face placere pozitia pe care o am si as vrea sa castig in fata Gratielei pentru ca imi doresc sa raman in competitie”, a spus Ghiță de la Survivor.

„Eu am spus că am găsit în tine o persoană cu care pot să comunic. Am un sprijin psihic în tine și la consiliu când am spus, si Elena si Asiana au facut „haha”. Voi doua nu sunteti prietene? Stii ce e valabil? Eu, după atâta timp, înțeleg că în jocul ăsta nu există principii, nu exista coloană vertebrală, nu exista cuvânt, e un joc individual, ascuns sub perdeaua de a fi echipă”, a spus și Grațiela Duban.