Grațiela Duban, OUT de la Survivor România. Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit în cadrul show-ului

Publicat: 25/03/2020 | 08:58

Grațiela Duban este, deja, istorie în cadrul show-ului Survivor România, după ce publicul a decis ca Ghiță Balmuș să continue în Republica Dominicană. Tânăra regretă că nu va mai continua, dar recunoaște că îi era tot mai dificil să facă față în competiție.

Citeşte şi: Spritele s-au încins din nou la Survivor România! Ce i-a reproşat Graţiela Duban în public artistei Elena Ionescu

O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi țin strâns în brațe copilul și sotul”, a spus Grațiela Duban.

Rugată să rostească ultimele ei cuvinte în cadrul Survivor România, tânăra a spus: “Dor, durere și putere!”.

Nu rata: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat

Informaţii despre “Survivor România” de la Kanal D

20 de concurenţi au înfruntat condiţiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca nişte naufragiaţi pe o insulă pustie. Ei au fost nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, se hrănescu cu ce le oferă natura şi vor încerca să găsească cele mai bune strategii ca să se inpună în grup şi să reziste cât mai mult timp într-uzn mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obişnuiţi. Fiecare are povestea sa, însă doar unul singur va deveni învingător.

Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealaltă parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Andi Constantin.