Graţiela Duban, dezvăluiri neaşteptate despre motivul pentru care s-a distanţat de Mihai Onicaș la Survivor România: “S-a întâmplat odată cu venirea lui Ghiță!”

Publicat: 27/03/2020 | 10:59

Graţiela Duba a făcut dezvăluiri neaşteptate despre motivul pentru care s-a distanţat de Mihai Onicaș, unul dintre concurenţii de la “Survivor România”. Acest lucru s-a petrecut în urma apariţiei în cadrul show-ului de la Kanal D a lui Ghiţă, iar actriţa a explicat de ce.

Citeşte şi: Cu ochii în lacrimi Graţiela Duban, mesaj pentru soţul ei: “Probabil că asta e lecţia”. Detaliul intim pe care l-au observat toţi la actriţa aflată la Survivor România

Graţiela Duban, despre motivul pentru care s-a distanţat de Mihai Onicaș la “Survivor România”

Potrivit declaraţiilor Graţielei Duban, ea a rezonat mai mult cu Ghiţă în cadrul emisiunii “Survivor România”. Ea este de părere că una dintre greşelile făcute pe platourile de filmare ale concursului a fost aceea că nu a fost constantă în relaţiile de acolo.

“Eu am avut o legătură foarte frumoasă cu Mihai, dar ea s-a stins atunci când a venit Ghiță! Acesta este adevărul! M-am simțit mai apropiată de Ghiță, de viața pe care a dus-o, de problemele pe care le-a întâmpinat și m-am îndepărtat, încet, încet, de Mihai. Poate acolo a fost greșeala mea, că nu am fost constantă în legăturile de pe insulă. Am crezut că ele vor rezista și fără a fi hrănite. Însă, repet, i-am cerut iertare la final și sper să ne revedem cu bine acasă”, a declarat Graţiela Duban în cadrul emisiunii “Fanarena”.

Nu rata: Andrei Duban, după ce a aflat că Graţiela a fost eliminată! Care este primul lucru pe care i-l va spune: “Am pus-o să jure”

“Nu mă așteptam ca Mihai să mă voteze, să fie el cel care să scrie numele meu pe foaie, în condițiile în care am avut rezultate bune în ultima săptămână. Însă, am învățat ceva aici, în Republica Dominicană, și anume să nu mă mai încred în oameni niciodată”, a mărturisit frumoasa actriţă în seara în care a fost nominalizată să plece acasă din Republica Dominicană, unde se filmează “Survivor România”.

Află şi: Grațiela Duban și Ghiță, detalii despre relația dintre ei: “Ascuns sub perdeaua de a fi echipă”

Grațiela Duban i-a cerut iertare lui Mihai Onicaș înainte de eliminarea de la “Survivor România”

“Singura calitate pe care am descoperit-o la «Survivor» este ca sunt deschisa să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească emisiunea-fenomen de la Kanal D.