Grațiela Duban a rupt tăcerea, la două săptămâni după ce a fost eliminată de la “Survivor România”. Foștii colegi din echipa “Faimoșilor”, luați la țintă: “În momentul în care am plecat, au căzut multe măști!”

Publicat: 11/04/2020 | 15:13

Grațiela Duban a revenit în țară după ce a fost eliminată de la “Survivor România” și, la scurt timp, a intrat în izolare alături de familia ei. În continuare, vedeta urmărește show-ul difuzat de Kanal D și susține că nu ea era vinovată pentru certurile și discuțiile care existau în echipa “Faimoșilor”.

VEZI AICI: ELIMINATĂ DE LA “SURVIVOR ROMÂNIA”, GRAȚIELA DUBAN A REVENIT ÎN ȚARĂ. “LUMEA PE CARE AM LĂSAT-O, AM REGĂSIT-O CU FUNDUL ÎN SUS!” CUM AU SURPRINS-O SOȚUL ȘI FIUL

Fosta concurentă de la “Survivor România” a mai spus că niciodată nu și-ar fi trădat familia, precizând că între ea și colegii de echipă au fost doar relații de prietenie, nicidecum de dragoste.

În momentul în care eu am plecat mi s-au adus acuze de către anumiți colegi de-ai mei că eu practic provoc certurile și discuțiile. Se pare că am plecat de două săptămâni și situația este alta. De altfel, am mai și spus. În clipa în care la noi în echipă se câștiga un meci, lucrurile erau frumoase, atunci când se pierdea un meci, situația devenea tensionată. Se pare că nu eu am fost motivul certurilor, pentru că am văzut că după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști.

VEZI AICI: GRAȚIELA DUBAN, OUT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. CARE AU FOST ULTIMELE CUVINTE PE CARE LE-A ROSTIT ÎN CADRUL SHOW-ULUI

În momentul acesta, nu vreau să dau în nimeni, nu vreau să fiu rea, dimpotrivă, îi înțeleg, unii dintre ei au anumite strategii și le ies, de aceea îi felicit, alții își dau seama că sunt într-o competiție nu doar sportivă, ci și de strategie, iar acum se văd lucurile mult mai accentuat. Eu, sincer, nu am avut nicio strategie, am fost acolo cu bune și cu rele, nu sunt un om perfect, am greșelile mele, dar vreau să le spun oamenilor că niciodată în viața mea, nu aș putea să calc greșit și să-mi trădez familia de acasă. Pentru că mi s-au adus foarte multe acuze că aș fi fost ba cu Bogdan, ba cu Mihai, ba cu Ghiță… Acolo a fost doar prietenie, nimic mai mult”, a declarat Grațiela Duban, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Spritele s-au încins din nou la Survivor România! Ce i-a reproşat Graţiela Duban în public artistei Elena Ionescu

“Sunt cu inima alături de ei, le țin pumnii!”

În final Grațiela Duban a mai precizat că este alături de foștii ei colegi din echipa “Faimoșilor”, cărora le ține pumnii din fața micului ecran.

Sunt cu inima alături de ei, le doresc să fie sănătoși, să lupte în continuare, să mă facă mândră de ceea ce vor căștiga. Îmi doresc să mănânce și ei mai bine că să fie și mai puternici. Le țin pumnii în continuare, sunt alaturi de ei și am emoții de fiecare data când îi văd pe traseu„, a spus Grațiela Duban.

Nu rata: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat