Grațian și Ciprian Duduianu, reținuți pentru 24 de ore. De ce sunt acuzați frații lui Emi Pian

Publicat: 12/08/2020 | 17:29

Autoritățile i-au reținut în urmă cu scurt timp pe frații lui Emi Pian. De asemenea, astăzi au fost făcute mai multe percheziții legate de dosarul uciderii liderului Duduienilor.

Polițiștii au făcut noi descinderi, în această dimineață, după scandalul din 4 august, în urma căruia Emi Pian a fost omorât. 

În urmă cu scurt timp, Grațian și Ciprian Duduianu, frații regretatului interlop, au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit România TV

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor. Cei doi membri ai clanului Duduianu au fost ridicați în această dimineață și duși la audieri.

„Procurorii au ridicat înscrisuri, nu au fost găsite haine din seara aceea, a fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie”, a spus Violeta Podolianu, avocatul unuia dintre frații lui Emi.

La nici o zi de la înmormântarea lui Emi Pian, fiul și fratele lui Emi au decis să facă dezvăluiri despre noaptea în care a murit liderul Duduienilor.

Cei doi Duduieni au povestit că exista un conflict mai vechi cu clanul Rinu. Fratele lui Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce, acum 3 ani, o rudă a celui care l-a tăiat pe Emi l-a atacat pe stradă.

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoată adevărul la iveală. Și să ne lase în pace”, a spus fratele lui Emi Pian.

Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu, dar că ei nu caută răzbunare și vor lăsa autoritățile să își facă treaba.

 

Citește și...