Românii petrec 1 Mai la coadă la mici

Publicat: 01/05/2020 | 12:50

Terasa Obor își confirmă renumele, ”locul unde găsești cei mai buni mici din București!” A făcut-o chiar de 1 Mai, în plină pandemie de coronavirus! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a surprins imagini în exclusivitate cu oamenii care, așa, bătuți de soartă cu virusul COVID-19, au găsit ”portița” pentru a procura micișorii suculenți atât de lăudați și pe reșelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: VAMA VECHE E PUSTIE DE 1 MAI! IMAGINILE TRISTEȚII PE LITORAL ÎN TIMP DE CORONAVIRUS)

Imaginile sunt grăitoare! Dacă nu se poate merge la mare, măcar mici să mâncăm! Este deviza pe care au adoptat-o oamenii din zona Obor, oamenii care dau unul-două rânduri de piață, apoi se tolănesc, liniștiți, la o bere sau un șpriț, Ei, astăzi, PA bere, PA șpriț, dar rămâne celebrul mic, care, supriză generală, se vinde. Ca pâinea caldă! Terasa e închisă, dar pentru că e 1 Mai, excepția a dat din coate și a deschis gemulețul de la grătar, unde au început, de la primele ore, să sfârâie micii. Și să se adune oamenii. Ca la urs!

E coadă uriașă la mici, la Terasa Obor! Români petrec și pe timp de pandemie de coronavirus

Coadă uriașă, reguli respectate

Imaginile pe care CANCAN.RO vi le propune sunt argumentul clar că românii petrec de 1 Mai, chiar dacă restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus nu s-au ridicat. Sigur, nu se stă la mese, dar zecile de oameni s-au așezat, civilizat și conform ordonanțelor (la o distanță de 2 metri unul de celălalt), la coadă. Și e coadă, tată! Ca-n vremurile bune, nu chiar de mult apuse, pe când sâmbetele și duminicile se transformau într-o mare de oameni. (NU RATA: ANUL TRECUT DISTRACȚIILE ERAU ÎN TOI… CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM PE PLAJA DIN MAMAIA)

Multă răbdare! Asta pare să-i caracterizeze pe cei care au pus ochii pe mici și nici gând să renunțe la preparatele culinare despre care se zice că sunt tradiționale românești. Spunem noi, turcii au placa lor! În fine, ce mai contează: românul duce tradiția mai departe!

NOTĂ: Micii sunt doar la pachet, pentru acasă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)