Grasu XXL   înlocuit-o pe Laura Andreșan. Cu cine a fost surprins artistul chiar la el acasă

Publicat: 19/12/2020 | 22:46

 

Grasu XLL și Laura Andreșan și-au zis adio după o relație care a durat mai bine de 12 ani. Chiar dacă anunțul despărțirii nu a fost făcut în urmă cu foarte mult timp, se pare că artistul a înlocuit-o deja pe „profa de amor”.

Cântărețul a fost surprins de paparazzi alături de o altă femeie, decât mama copilului său. Întreaga scenă s-a petrecut chiar la casa artistului. La un moment dat, atât Grasu XXL cât și misterioasa femeie au fost nevoiți să ajungă la unul dintre spitalele de copii din Capitală. Acolo, artistul, îngrijorat, a stat mai mult afară și a dat mai multe telefoane. La un moment dat, femeia a ieșit din spital și i-a cerut ajutorul. Grasu XXL trebuia să semneze niște documente.

Ceea ce ridică multe semne de întrebare este următorul aspect. Potrivit legii, în situația unui minor doar părinții sau tutorele acestuia pot semna anumite documente. Așadar, despre ce este vorba defapt? Să fie oare copilul artistului? Femeia misterioasă are legătură cu despărțirea lui Grasu XLL de Laura Andreșan? Rămâne de văzut dacă vor fi confirmate aceste bănuieli sau adevărul este altul.

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit

În urmă cu câteva zile, artistul posta un mesaj, pe rețelele de socializare, în care anunța că s-a despărțit de Laura Andreșan. Nu a vrut să ofere niciun detaliu în plus referitor la motivele rupturii, doar a ținut să precizeze că-și vor crește împreună fetița.

” Eu și Laura ne-am despărțit,  da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună. Așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele acestea dificile. ” , posta artistul pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: „ LAURA ANDREȘAN, MESAJ EMOȚIONANT DUPĂ CE GRASU XXL A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA LOR: “TĂTICUL COPILAȘULUI MEU ESTE UN OM BUN” + GESTUL FĂCUT DE FOSTA ACTRIȚĂ DE FILME PENTRU ADULȚI