“Gospodarul fără pereche”s-a însurat cu fosta „prințișorului SIR”. Mirele a purtat o cămașă neagră cu imprimeu supradimensionat și adidași, iar mireasa…

Publicat: 30/06/2020 | 19:27

În urmă cu trei ani, buzoianul Ion Cucu apela la Anamaria Prodan să îi găsească jumătatea, în celebrul show de la PRO TV. N-a fost să fie. Acum, însă, „gospodarul fără pereche” a reușit să se însoare. Iar aleasa inimii lui este nimeni alta decât „fosta” prințișorului SIR. Cei doi tineri au făcut o nuntă nonconformistă, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut detalii exclusive despre povestea de dragoste dintre frumoasa Rebeca Irimia, fiica unui renumit magistrat buzoian, și Ion Cucu, ex-concurentul de la ”Gospodar fără pereche”. (CITEȘTE ȘI: SECRETUL SEXY BLONDINEI DE LA GOSPODAR FĂRĂ PERECHE: ”PAR SURORI!” + GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

Weekendul trecut,  fostul concurent de la PRO TV și fiica fostului judecător buzoian Eugen Irimia și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Nunta celor doi a fost una nonconformistă. Și asta pentru că mireasa a înlocuit rochia tradițională cu una de eveniment, iar mirele a purtat adidași, dar și o cămașă neagră cu un imprimeu supradimensionat. Petrecerea s-a desfășurat într-un vestit local din Buzău.

Fiica magistratului Eugen Irimia s-a căsătorit cu Ion Cucu, fostul concurent de la ”Gospodar fără pereche”

Mireasa s-a iubit cu moștenitorul SIR

Conform unor surse D.A.S. categoria A, înainte de relația cu Ionuț Cucu, fostul concurent de la show-ul  ”Gospodar fără pereche”, blondina s-a iubit cu moștenitorul imperiului SIR, Ahmed Khaled Alsamarra’I, fiul miliardarului irakian Tomah Khaled Alsamarra’I. Nu este cert motivul pentru care a eșuat relația dintre sexoasa blondină și ”Prințișorul  SIR”, cert este că aceasta a fost cerută de soție, anul trecut, în Maldive, iar weekendul trecut s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Ion Cucu, fostul concurent al show-ului de la PRO TV, chiar dacă între cei doi este o diferență de 15 ani. Cu siguranță, au demonstrat că dragostea nu cunoaște limite de vârstă! (VEZI ȘI: CINE ESTE DE FAPT NOUA IUBITĂ A ”PRINȚIȘORULUI SIR” AM AFLAT ”CAZIERUL AMOROS” AL PUȘTOAICEI!)

Ahmed Khaled Alsamarra’I , moștenitorul imperiului SIR

”Prințișorul SIR”, pe cai mari

Ahmed Khaled Alsamarra’I a intrat și el în lumea mondenă odată ce tatăl lui, cunoscutul miliardar, patron al magazinelor SIR, din care face parte cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, și al hotelurilor cu același nume, s-a instalat între greii afaceriștilor din București. Ahmed a impresionat prin opulență, dar și prin bunele maniere, atunci când lângă el s-au aflat domnișoare de ”talie”, cum a fost și cazul fiicei fostului judecător buzoian.

Khaled Alsamarra’i Jr. răvășește Bucureștiul cu mașini de aproape un milion de euro, dintre care se evidențiază, de la distanță, un Porsche Panamera S estimat la  250.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 100.000 de euro, un Mercedes Maybach de 150.000 de euro, un Mercedes G AMG 63 V 8 de 150.000 de euro, precum și unele un pic mai „ieftine”, un Audi A4, de circa 50.000 de euro și un BMW Seria 5 de circa 75.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...