Oamenii s-au revoltat după ultimul Golden Buzz dat de Alexandra Dinu, la Românii au Talent: „De ce regulamentul permite așa ceva?”

Publicat: 06/03/2021 | 09:52

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu la Românii au Talent, sezonul 11 și a trecut direct în semifinală.

Chiar dacă numărul acrobatei de 20 de ani din Ucraina a fost foarte spectaculos, fanii emisiunii de la ProTV s-au revoltat acuzând jurații că show-ul promovează străinii în devaforea românilor.

„Aici ar trebui să fie vorba de oameni simpli, obișnuiți, care au un anumit talent, nu de profesioniști care excelează în meseria lor, nu pentru această emisiune”, a scris un telespectator.

„Mi-o venit să urlu când am văzut, și nu de bucurie. Noroc la Dumnezeu că finaliștii sunt votați de noi. A fost bună și foarte bună, dar 4 de DA erau mega suficienți. Chiar ea a spus că face treaba asta de 20 de ani,unde-i talentul?”, a punctat altul.

Acuzațiile au mers însă și mai departe: „Ați plătit-o să vină”

Bai mai mult, unul dintre telespectatorii emisiunii i-a acuzat pe organizatori că au plătit-o pe tânăra din Ucraina.

„Dintre atâtea talente necunoscute este trist să dai Golden Buzz la un talent din cartea recordurilor. Eu cred că ați plătit-o să vină”, a punctat un telespectator.

„Talent deosebit, dar niciodată nu va câștigă marele premiu, chiar dacă ar fi cea mai talentată. Astfel, mă întreb de ce regulamentul concursului permite participarea străinilor”, se întreabă un alt telespectator.

„Cum ar fi să câștige un rus premiul de la ” Românii au talent” ? Sau un italian să câștige premiul de la Vocea României? Răspuns: Românii care au talent sunt ruși, iar Vocea României este italiană”, a mărturistit alt fan al show-ului

Cine este ucraineaca de la Românii au talent

Tânăra care a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent a început încă de la vârsta de 3 ani să facă gimnastică ritmică, iar apoi de la 6-7 ani a descoperi contorsionismul.

Ruslana Krutas călătorește în toată lumea cu show-urile ei, iar până la vârsta de 20 de ani, a ajuns în peste 25 de țări.

Ruslana are un vis foarte mare, să fie cea mai cunoscută în acest domeniu, iar fiecare persoană care o urmărește să rămână impresionată de ceea ce face.

Ea studiază la Academia de Circ de la Kiev și are un record mondial pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane.

Părinții ei sunt cei de la care tânăra primește suport, deși nu lucrează în același domeniu, o susțin necondiționat.

Și din partea iubitului are parte de foarte mult suport, bărbatul nu are nicio legătură cu domeniul artelor, ci este un om de afaceri.