Goana după bani i-a adus sfârșitul! O româncă a murit în Italia, la serviciu, din cauza epuizării

Publicat: 31/01/2020 | 21:28

O nouă tragedie românească a avut loc în Italia. O femeie de 57 de ani a murit la serviciu, iar cauza decesului a fost, în mod șocant, epuizarea. 

Știm cu toții că niciun român nu pleacă în străinătate de plăcere. Fiecare aleargă după bani și muncește din greu, pentru a avea un viitor mai bun. Epuizarea de la serviciu, programul greu și încărcat sunt lucrurile care i-au adus sfârșitul unei românce de 57 de ani.

Românca de 57 de ani ajunsese în Italia în urmă cu mai bine de 10 ani și lucra ca gestionară pentru localurile unui patron italian. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, fiica femeii susține că epuizarea de la locul de muncă i-a adus sfârșitul mamei sale. Pe de altă parte, în primă fază s-a spus că românca ar fi murit din cauza unui infarct.

„Înainte de Craciun am văzut-o ultima dată. Nu doream să ne întoarcem în țară. După părerea mea, nu se implică destul autoritățile din Italia. Nu cred că mama mea a murit de infarct” a spus fiica femeii, răpusă de durere. „Salvarea a fost acolo și nu a căutat. Trebuia să verifice mai bine. Pe camere se vede cum a căzut acolo în bar. I s-a mai făcut rău o dată și atunci salvarea a venit în 3 minute. Făcuse un atac de panică. Nu a fost foarte grav” a mai completat fiica româncei moarte în Italia, potrivit sursei citate.

Românca de 57 de ani care a murit în Italia lucra acolo de mai bine de 10 ani. Familia nu vrea să se întoarcă în România, așa că înmormântarea va avea loc în Bologna, mai notează sursa citată.