Glume pe seama lui Ciprian Marica. Ce a apărut în CV-ul lui de fotbalist pe Wikipedia

Publicat: 30/04/2020 | 14:51

De-a râsu’ plânsu’! Au început să apară glumele pe seama lui Ciprian Marica. Este uluitor ce scrie în CV-ul lui de fotbalist pe Wikipedia.

Lumea showbiz-ului românesc s-a cutremurat! Și asta pentru că a ieșit la iveală un amantlâc al cărui protagoniști sunt Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz. Idila s-ar fi consumat în august 2019, într-un hotel din Cluj. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ! CINE ESTE FLORIN MUNTEAN, BĂRBATUL CARE ȘI-A PRINS SOȚIA CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ)

Scenele compromițătoare în care soțul încornorat discută cu Ciprian Marica, dar și cu soția lui au făcut înconjurul internetului. Bineînțeles, glumele pe seama lui Ciprian Marica n-au întârziat să apară.

Un internaut ”priceput” a adăugat în secțiunea cluburilor de seniori, la care a activat fostul fotbalist și hotelul în care a fost prins în fapt cu Ana Muntean.

Prima reacție a lui Ciprian Marica

După imaginile compromițătoare care circulă în presă, Ciprian Marica a avut și o primă reacție. Fostul fotbalist a publicat un mesaj, dar și o fotografie, pe contul său de Facebook. (VEZI ȘI: ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0! IUBITA LUI CIPRIAN MARICA ȘI AMANTA ANA MUNTEAN, FAȚĂ ÎN FAȚĂ ÎN HOTELUL ÎN CARE S-A PRODUS AMANTLÂCUL)

????????Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.
Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.
????????Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale.
???????? Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!
???????? In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati.
???????? Nu.profitati de somnul „patriotilor’. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.