Giulia Anghelescu și-a pus silicoane! Vedeta s-a fotografiat pe patul de spital și… “Sunt foarte fericită!”

Publicat: 03/02/2020 | 13:58

Giulia Anghelescu are o siluetă de invidiat, chiar dacă are la activ două nașteri. A trecut, însă, de-a lungul timpului, prin mai multe operații estetice. Recent, și-a pus silicoane, iar pe contul personal de socializare a postat și o fotografie în care apare pe patul de spital, alături de medicul ei.

Citește și: Giulia Anghelescu, pe mâna medicului estetician: ”Nu îmi e frică!”

The best doctor and the happiest patient! (n.r. Cel mai bun doctor și cel mai fericit pacient). Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni în noul meu vlog! Tot ce pot să spun e că sunt foarte foarte fericită și extrem de recunoscătoare”, a scris Giulia Anghelescu pe Instagram.

Citește și: Giulia Anghelescu, lăsată fără replică de fiica ei când a întrebat-o cum a venit pe lume: ”Nu am știut ce să îi răspund…”

Giulia Anghelescu s-a retras din muzică: “Nu mă mai regăsesc!”

Giulia Anghelescu este căsătorită cu Vlad Huidu. Cuplul are doi copii împreună, Antonia Sabina și Eduard Mikael. În urmă cu aproximativ un an, vedeta a mărturisit că a renunțat să mai facă muzică, pentru că a descoperit alte lucruri care o fac fericită.

Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat”, a declarat Giulia Anghelescu.