Giulia Anghelescu a spus tot! Vedeta a vorbit despre operațiile estetice pe care le are. „De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație”

Publicat: 07/12/2020 | 16:00

Giulia Anghelescu a dat cărțile pe față și a vorbit despre intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Vedeta nu s-a ascuns și le-a mărturisit fanilor că a ajuns în cabinetul medicului de două ori.

Cântăreața este într-o formă de zile mari și se simte minunat în pielea ei. Giulia Anghelescu este mamă a doi copii, însă asta nu a făcut-o să se neglijeze. După cea de-a doua sarcină, vedeta a slăbit 30 kilograme și a considerat că are nevoie de mici retușuri. Deși a stat mult pe gânduri, până la urmă a pășit în cabinetul medicului estetician și a apelat la o intervenție la nivelul bustului. (CITEȘTE ȘI: GIULIA ANGHELESCU, DEZVĂLUIRI DESPRE CĂSNICIA CU VLAD HUIDU: ”ȘTIU, E ȘOCANT”)

Giula le-a mărturisit fanilor că în prezent este foarte mulțumită de intervenția făcută, însă a recunoscut că i-a luat mult timp să facă pasul. Timp de trei ani, cântăreața a încercat să facă acest lucru, însă de fiecare dată se răzgândea. În cele din urmă, în luna ianuarie a acestui an s-a simțit pregătită să facă pasul cel mare și nu regretă.

 „După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.

 De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: Gata, mă duc și fac asta. Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul [că am făcut o astfel de operație]​”, a povestit Giulia, în cadrul unei emisiuni TV.

Giulia Anghelescu, două intervenții estetice

Pe lângă intervenția la nivelul bustului, Giulia Anghelescu a mai apelat și la o altă operație. Este vorba despre o rinoplastie, însă această intervenție a fost mai mult de ordin medical decât estetic. (VEZI ȘI: GIULIA ANGHELESCU, APARIȚIE SENZAȚIONALĂ TOPLESS PE INTERNET. REACȚIILE FANILOR SUNT PE MĂSURĂ. FOTO)

„Eu așa am făcut și după rinoplastie, deși acolo a fost o treabă medicală în principiu și chiar era nevoie.”, a mai spus Giulia.