Giovanni Becali s-a ”pocăit” pe modelul vărului Gigi! Imaginile care dovedesc transformarea celebrului om de fotbal

Publicat: 07/12/2019 | 22:35

Giovanni Becali pare să se fi ”pocăit” în închisoare și să adopte modelul vărului său, Gigi! Finanțatorul FCSB mai obișnuiește să-și arate crucea de la gât, aruncând-o peste veșminte (cămașă, pulover, sacou)… Așa a făcut și fostul agent de fotbaliști zilele trecute, într-un mall din Capitală, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care dovedesc transformarea celebrului om de fotbal.

Sute de pulovere a ”driblat” Giovani Becali la mijlocul acestei săptămâni într-un mall din București, căutându-și modelul și culoarea preferate. Se pare că le-a găsit, din moment ce la casa raionului cu articole de îmbrăcăminte s-a prezentat cu un exemplar. Dincolo de motivul pentru care fostul agent de destine fotbalistice a ajuns în centrul comercial, ceva a ieșit în evidență… O cruce mărișoară pe un lanț la fel de mărișor, peste puloverul lui Giovani! (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE ȘI SOCRII L-AU ”DRIBLAT” ÎN PROCESUL PENTRU AVERE PE FOTBALISTUL ÎNFIAT DE GIGI BECALI!)

Giovani Becali, cu lanțul și crucea peste pulover

Vărului Gigi Becali îi plac… mărgelele

Vărul impresar al celebrului Gigi s-a plimbat prin tot raionul etalându-și bijiuteria, probabil și de o valoare sentimentală foarte mare. Așa cum o face, de multe ori, dar sub o altă formă, Gigi Becali, vărul său căruia nu i-a plăcut doar să ia comisioane din fotbal, ci să aibă echipa lui, jucătorii lui. (VEZI AICI: ”GIGI BECALI AL PRAHOVEI” & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT ÎNAINTEA PRIMEI ÎNFĂȚIȘĂRI ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Cine nu cunoaște latura credincioasă a lui Gigi Becali? Accentuată de ceva ani, de când a vizitat, poate, pentru prima dată Muntele Athos. Și de când a suferit în închisoare, iar scăparea a fost și una spirituală, cu multă credință în Cel de Sus. Milionarul are în permanență o cruce la el. Fie că e la gât, pe lănțișor, fie că e la capătul șiragului de mărgele din os sau lemn, pe care-l trece printre degete în momentele grele… De obicei sus, la lojă, vizionându-și FCSB-ul care-l cam nemulțumește.

Gigi Becali, într-un moment fericit, la unul dintre meciurile reușite ale formației sale

Giovanni Becali, eliberat condiționat, după două dosare grele

Giovanni Becali era condamnat, pe 4 martie 2014, alături de alți grei ai fotbalului românesc, la închisoare, în celebrul Dosar al Transferurilor. Avea să fie eliberat pe 14 septembrie 2016. Problemele pentru Giovanni nu se terminaseră.

Avea să fie condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, în scopul obținerii unei sentințe favorabile în „Dosarul Transferurilor.” S-a întors după gratii. (NU RATA: SOȚUL NEAGĂ SARCINA, DAR… FIICA LUI GIGI BECALI A TRECUT LA ȚINUTE LARGI CARE ÎI MASCHEAZĂ BURTICA!)

Pentru două luni și două săptămâni! Eliberarea a venit în mai 2018, când magistrații de la Tribunalul Ialomița au decis ca Giovanni Becali să fie eliberat condiționat.

Pe 20 februarie 2018, magistraţii instanţei supreme au decis condamnarea la cinci ani şi opt luni de închisoare a lui Victor Becali, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat, în dosarul în care au fost acuzaţi că i-au dat mită aproape 200.000 de euro fostei judecătoare Geanina Terceanu, pentru a da o soluţie favorabilă în ”Dosarul Transferurilor”. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)