Gino Iorgulescu a devenit bunic! Avem prima poză cu nepoțelul și…

Publicat: 07/05/2020 | 23:45

La aproape un an de la terifiantul accident pe care l-a provocat Mario Iorgulescu, în familia șefului de la Ligă a venit și prima veste bună. Gino Iorgulescu a devenit bunic. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: SENZAȚIONALUL DOMN DAN & RIVALUL MILIARDAR AL LUI GIGI BECALI L-AU BĂGAT LA ÎNGHESUIALĂ PE CIPRIAN MARICA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut amănunte de ultimă oră legate de marele eveniment care s-a produs, recent, în familia bossului de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Președintele LPF, Gino Iorgulescu, nu are un singur moștenitor! Iar acest mare secret al fostului fotbalist era, până de curând, știut doar de apropiați. Fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu se numește Alexandru Antonio și are 33 de ani.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, iubita lui Alexandru a născut un băiețel, care va purta numele Mattias. Evenimentul a avut loc în Italia, acolo unde fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu s-a stabilit în urmă cu mai bine de 20 de ani împreună cu mama lui, Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase. (NU RATA: MARIO IORGULESCU, DAT ÎN URMĂRIRE DE POLIȚIE! UNDE SE ASCUNDE FIUL LUI GINO IORGULESCU)

Mattias, nepotul lui Gino Iorgulescu

Secretul familiei Iorgulescu

Alexandru Antonio s-a născut în urma poveştii de dragoste pe care șeful LPF a trăit-o alături de Aurora Afodorci. Fosta balerină s-a stabilit de multă vreme în Italia.

Gino Iorgulescu și Aurora Afodorci au avut o relaţie în urmă cu mai bine de trei decenii. La un moment dat, ea a rămas însărcinată şi a plecat în Italia. Fosta balerină a decis să păstreze sarcina departe de urechile fostului iubit, iar în octombrie 1986  s-a născut copilul lor. Gino Iorgulescu a aflat de băiat după cinci ani şi a căutat-o pe fosta lui parteneră de viață. (NU RATA: TOTAL NEAȘTEPTAT! CE SFAT EMOȚIONANT I-A DAT DUMITRU DRAGOMIR LUI GINO IORGULESCU: “SĂ LE FACĂ CELOR DOI COPII RĂMAȘI ORFANI…”)

“Oricum, eu nu îi spusesem lui Gino că l-am născut pe Alex şi am decis să-mi asum singură răspunderea. După cinci ani de la naşterea copilului meu, m-a descoperit el atunci când era în cantonament cu echipa la Telese Terme. Eu am avut demnitate şi cred că faptele arată caracterul fiecăruia”, a declara Aurora Afodorci în cadrul unui interviu oferit în 2010 pentru o publicație din România.

În 1994, Aurora Afodorci şi Alexandru Antonio au venit în România şi au petrecut vara la vila din Snagov a lui Gino Iorgulescu. După efectuarea unui test de paternitate, Gino Iorgulescu şi mama primul lui moștenitor au hotărât să se căsătorească. După un timp, Aurora Afodorci s-a întors în Italia, iar în acea perioadă, șeful LPF a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care i l-a dăruit pe Mario și alături de care trăiește în prezent.

Într-un interviu mai vechi, Aurora Afodorci a spus că îşi câştigă existenţa din comercializarea vinului de lux. Ea locuiește în Roma. “Fiul meu, Alex, a jucat fotbal când era mic, dar nu a devenit profesionist. Acum e student la Università di Roma, la ştiinţe economice (n.r.: a absolvit facultatea). Eu vreau să-mi deschid un studio de balet aici, în care o să iniţiez copiii”, a mai povestit fosta parteneră a lui Gino Iorgulescu în urmă cu ani buni.

El este fiul lui Gino Iorgulescu din relația pe care a avut-o cu Aurora Afodorci.
Alexandru Antonio , fiul lui Gino Iorgulescu din relația pe care a avut-o cu Aurora Afodorci.

Firul evenimentelor din noaptea fatidică

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.  Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului. (NU RATA: ACCIDENTUL PROVOCAT DE FIUL SĂU L-A DĂRÂMAT PE GINO IORGULESCU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)