Ginerele lui Gigi Becali a făcut planton lângă caruciorul fiicei pe plaja milionarilor

Publicat: 04/08/2020 | 23:46

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care o să-l ungă la suflet pe patronul FCSB. Ginerele lui Gigi Becali a făcut planton lângă căruciorul fiicei pe plaja milionarilor.

Theodora, fiica cea mare a patronului de la FCSB, și partenerul ei de viață, Mihai Micu, și-au luat fiica și au ”evadat” pentru câteva zile pe litoral.(CITEȘTE ȘI: CUM A SĂRBĂTORIT GIGI BECALI NOUL STATUT DE BUNIC. ZECI DE MIEI ȘI BRÂNZĂ PE SĂTURATE PENTRU ANGAJAȚI + TORTUL PENTRU PARTY-UL DIN PIPERA A FOST ADUS DE…)

În weekend , CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi pe renumita plajă a milionarilor din Mamaia, acolo unde s-au relaxt alături de noua mebră a familiei.

Din câte se pare, ginerele latifundiarului din Pipera este unul dintre cei mai devotați tătici din lumea bună. În timp ce Theodora a prins câteva clipe de relaxare pe șezlong și și-a lăsat trupul mângâiat de razele soarelui, soțul ei, Mihai Mincu, a făcut planton lângă căruciorul micuței.

Rolul de tata i se potrivește perfect tânărului. Cu toate că a fost prins cu câteva apeluri telefonice, ginerele lui Gigi Becali nu s-a îndepărtat de căruciorul în care era așezată fiica lui. Mihai Micu s-a asigurat că micuța stă liniștită în cărucior, iar Theodora are parte de o binemeritată repriză de ralxare.(CITEȘTE ȘI: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!)

Mihai Mincu a făcut planton lângă caruciorul fiicei

Cine este soțul Theodorei

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. (NU RATA: BUNICUL GIGI BECALI NU ȘI-A LUAT ÎNCĂ ÎN BRAȚE NEPOȚICA. “PĂI, CE? EU SUNT CÂINE CU MASCĂ? EU NU PUN MASCĂ, DAR MĂ FERESC DE COPIL…”)

Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta fiind foarte încântat de alegerea făcută de fata sa cea mare. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”,spunea Gigi Becali anul trecut.

Mihai Mincu, un tată vigilent

Theodora și Mihai, nuntă ca-n povești

Theodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă pe 12 octombrie 2019. Nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Gigi Becali nu s-a uitat la bani. Cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era „arvunită” la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.