Ginerele lui Florin Salam, șantajat de hackeri. Câți bani a dat Cătălin Vișănescu să fie lăsat în pace

Publicat: 10/12/2020 | 17:22

 

Cătălin Vișănescu a fost șantajat de hackeri. Soțul lui Betty Stoian  a căzut în capcana escrocilor și a scos din buzunar sute de euro, dar fără niciun rezultat.  Contul de Instagram nu i-a fost înapoiat. Betty explică cum s-a ajuns în această situație.

Nu de puține ori auzim diverse vedete că au fost victime ale hackerilor și au rămas fără conturile de Instagram. În această situație este și soțul lui Betty Stoian. Bărbatul a primit un mail de la Instagram în interiorul căruia a găsit un link pe care l-a accesat. Însă, ce nu știa el e că aceasta a fost metoda prin hackerii au pus mânca pe contul lui.

A primit un mail de la Instagram. Instagram nu trimite mail-uri. Fără să știe, a accesat un link pe care l-a primit. Părea destul de adevărat. El nu mi-a spus, abia după ce a accesat link-ul. Prima dată nu am conștientizat și după mi-am dat seama că am citit pe Internet că se fac chestii de genul ăsta, cu mail-uri false”, a spus Betty Salam pentru Antena Stars.

Și cu banii dați și fără cont de Instagram

Potrivit declarațiilor făcute de Betty, soțul ei ar fi virat 200 de euro în contul acelor persoane, în speranța că-și va recupera contul de Instagram. Din nefericire, Cătălin a rămas și cu banii dați și fără cont de Instagram.

”Apoi a primit un mesaj și a spus acolo… Nu știu cine e. Nu sunt din România, sunt ori turci, ori ruși. I-a trimis banii, cei 200 de euro, și-a recuperat contul, s-a bucurat o oră și ceva de el, apoi i l-au luat înapoi. 

Problema nu e neapărat că și-a pierdut Instagram-ul, ci că sunt mulți oameni în situația asta. Cătălin a trimis 100 de euro să se asigure că e pe bune. Apoi respectivul i-a trimis un mesaj ca să-i trimită parola.

Al meu i-a mai trimis 100 de euro și după care i l-au luat din nou. Nu am trimis banii de pe contul lui bancar personal. Faza e că l-au anulat nou. Nu a trimis de pe contul lui bancar personal. I-a trimis contul lui Cătălin și are un nume ciudat. Ei așa fac. Îți iau contul și-l vând mai departe pentru alte chestii”, a adăugat fiica lui Florin Salam.

CITEȘTE ȘI: „CUM SE DISTREAZĂ BIANCA DRĂGUȘANU ȘI IULIA SĂLĂGEAN ÎN TIMP CE BODI E ÎN SPATELE GRATIILOR. AFACERISTUL NU O SĂ FIE PREA FERICIT