Gina Pistol, „somată” să-l părăsească pe Smiley! A făcut public tot: „Te rog frumos să-l laşi în pace!”

Publicat: 12/06/2020 | 15:27

Gina Pistol a fost, recent, „somată” să-l părăsească pe Smiley. Una dintre fanele artistului nu a mai rezistat și a decis să ia atitudine, fiind îndrăgostită la maximum de celebrul cântăreț.

VEZI AICI: CE ÎI GĂTEȘTE CEL MAI DES GINA PISTOL LUI SMILEY: “CÂND INTRU ÎN BUCĂTĂRIE ŞI AM NEVOIE DE PUŢIN AJUTOR, LE DAU UN TELEFON”

Relația dintre Gina Pistol și Smiley durează de aproximativ trei ani. Cei doi nu au ajuns încă în fața altarului și prefer să se bucure de fiecare clipă de libertate. Recent, fostul model a primit un mesaj de la o tânără, care i-a solicitat să-l lase în pace pe artist.

Gina Pistol a făcut totul public pe o rețea socială. “Din ciclul > vă prezint: Eu sunt îndrăgostită de el și vreau să fiu cu el. Te rog frumos să-l lași în pace pe Smiley”, este mesajul primit de frumoasa blondină.

Gina Pistol
Gina Pistol, „somată” să-l părăsească pe Smiley

NU RATA: SMILEY, TRIMIS LA ”CRATIȚĂ” DE GINA PISTOL! CÂNTĂREȚUL RESPECTĂ CU SFINȚENIE CERINȚELE PREZENTATOAREI: ”PENTRU LINIȘTEA VOASTRĂ SUFLETEASCĂ ȘI PSIHICĂ ESTE BINE SĂ…” VIDEO

Gina Pistol nu și-a visat rochia de mireasă! O va duce Smiley în fața altarului?

Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, puncta Gina Pistol în urmă cu doar câteva săptămâni.