Gina Pistol și Smiley, sărut pasional în văzul lumii! Ipostaza rară i-a emoționat atât pe apropiații cuplului, dar și pe fani: “Bebele este deja la ușă”

Publicat: 04/03/2021 | 13:37

Gina Pistol a făcut un pictorial incendiar în timpul sarcinii și, așa cum este și normal, Smiley nu a lipsit din pozele de album! Fericită și recunoscătoare de rezultate, viitoarea mămică a publicat o imagine în care se sărută pasional cu bărbatul iubit. Ipostaza rară i-a emoționat atât pe apropiații cuplului, dar și pe fani; fotografia prezentatoarei de la “Chefi la cuțite” a strâns aproape 200.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore de la postare.

Gina Pistol și Smiley, sărut pasional în văzul lumii

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul mioritic, însă, de când au anunțat că vor deveni părinți, cei doi parteneri au început “să ofere cu pipeta” informații sau imagini din viața personală, intimă. Așa s-a întâmplat și ieri, când vedeta a publicat pe Instagram poza de colecție de mai jos în care se sărută cu alesul inimii sale.

“Cei mai minunați viitori părinți!”, “Cred că  bebele este deja la ușă”, “Fii tare pentru naștere, totul depinde de psihicul tău!!!”, “Amândoi sunteți frumoși și talentați, dar împreună formați un tot unitar minunat”, “Abia aștept să văd bebele vostru, sunteți frumoși, dragilor… Sarcină și naștere ușoară, dragă Gina” sunt cinci dintre comentariile strânse de imaginea de mai jos.

Gina Pistol a publicat o fotografie de colecție în care se sărută pasional cu iubitul ei, Smiley © Instagram
Gina Pistol a publicat o fotografie de colecție în care se sărută pasional cu iubitul ei, Smiley © Instagram

Nu rata: Gina Pistol, în lacrimi la “Chefi la cuțite” după ce a primit un cadou pentru fiica ei

Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu sarcina

Prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1 urmează să nască și, recent, ea a dezvăluit cu ce problemă se confruntă în ultimele zile de sarcină“În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”.

În urmă cu câteva zile, iubita lui Smiley a arătat câteva imagini din camera pe care a pregătit-o pentru micuța ei prințesă; tot atunci a mărturisit că are geanta pregătită pentru când va pleca la maternitate.

Vezi și: Ceartă aprigă între Smiley și Gina Pistol. De la ce a pornit neînțelegerea dintre cei doi, cu puțin timp înainte de a deveni părinți

Sursa foto: Facebook & Instagram / Smiley / Gina Pistol