Gina Pistol și Smiley, sarcini diferite în calitate de părinți: “Eu o hrănesc cu biberonul”. Artistul nu a învățat să îi schimbe scutecele Josephinei

Publicat: 19/04/2021 | 10:33

Smiley a dezvăluit recent cum el și iubita sa și-au împărțit sarcinile în legătură cu creșterea micuței lor prințese. Potrivit mărturisirilor artistului, el este cel care o hrănește cu biberonul în momentele în care Gina Pistol nu o alăptează la sân. În plus, prezentatorul de la “Românii au talent” a mai spus că, deocamdată, nu a învățat să îi schimbe scutecele Josephinei.

Gina Pistol și Smiley, sarcini diferite în calitate de părinți

Avându-i invitați pe Pavel Bartoș și soția lui, Anca, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, cântărețul le-a cerut câteva sfaturi, trucuri despre copii. Colegul său de la Pro TV are trei fiice: Sofia (4 ani și jumătate), Rita (10 ani) și Eva (14 ani) –  fata cea mijlocie a actorului a fost botezată de Smiley.

“Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mărturisit prezentatorul de la “Românii au talent” în emisiunea pe care o puteți viziona integral imediat ce veți da play clipului de mai jos.

Vezi și: Gina Pistol, criticată de fani! Pe cine au observat alături de micuța Josephine?

Gina Pistol l-a lăudat pe iubitul ei pentru felul în care se ocupă de fiica lor

“Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…). Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a declarat prezentatoarea pe IG Story.

Nu rata: Gina Pistol și Smiley, ceartă aprinsă după publicarea pozei în care prezentatoarea apare topless? Ipostaza în care a filmat-o pe iubita lui | VIDEO

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories