Gina Pistol și Smiley, poză de album de Paște! Mesajul incredibil trimis de o tânără face senzație pe Instagram

Publicat: 19/04/2020 | 22:28

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu minunat de câțiva ani de zile. Aceștia au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor. De-a lungul timpului cei doi nu au dat prea multe din casă și au preferat să își trăiască în liniște povestea de dragoste.

De când a început epidemia de coronavirus toată lumea a rămas în case pentru a se proteja. La fel au făcut și Smiley și Gina Pistol care sunt „colegi” de izolare. Cei doi își petrec tot timpul unul cu altul își bea cafeaua împreună, gătesc și se bucură de fiecare moment. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, DECLARAŢII SURPRIZĂ, LA ASIA EXPRESS DESPRE CEREREA ÎN CĂSĂTORIE! ATENŢIE, SMILEY! DE CE ESTE CONSIDERATĂ GHINIONISTĂ ÎN DRAGOSTE)

Sărbătorile Pascale i-au prin pe Smiley și Gina Pistol împreună. Aceștia au respectat regulile impuse de autorități și au hotărât să stea departe de cei dragi, pentru a îi proteja. Deși în acest an Paștele a fost unul atipic, din cauza epidemiei de coronavirus, asta nu i-a oprit pe cei doi îndrăgostiți să sărbătorească așa cum se cuvine.

Gina Pistol a publicat pe conul personal de Instagram o fotografie cu ea și Smiley pe care a însoțit-o de o urarea  pentru urmăritorii ei. „Să aveți pace și lumină în suflete și în case. HRISTOS A ÎNVIAT! Bucurați-vă.”, a fost mesajul vedetei. (VEZI ȘI: SCANDAL ÎN CULISE LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV! SMILEY, ATACAT DE UN CONCURENT: „MĂ DUC LA ALTĂ TELEVIZIUNE”)

Fotografia a adunat imediat o mulțime de aprecieri și comentarii. Fanii i-au felicitat pe cei doi și le-au admirat relația, însă un comentariu al unei tinere a făcut senzație printre internauți.

„Ce frumos! Relațiile ferite de gura și văzul lumii sunt cele mai sănătoase și fericite! Happy easter!”, a scris tânăra. Comentariul ei a fost extrem de apreciat de ceilalți urmăritori, care i-au dat dreptate și i-au admirat pe Smiley și pe Gina pentru rezervarea și delicatețea de care au dat dovadă de-a lungul timpului.