Gina Pistol și Smiley, ceartă aprinsă după publicarea pozei în care prezentatoarea apare topless? Ipostaza în care a filmat-o pe iubita lui | VIDEO

Publicat: 17/04/2021 | 12:34

Unii dintre apropiații și fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley s-au întrebat dacă nu cumva între ei s-a derulat o ceartă aprinsă după publicarea pozei în care prezentatoarea apare topless. Și asta pentru că prezentatorul de la “Românii au talent” a încercat să șteargă greșeala gravă comisă cu o filmare în care iubita lui apare într-o ipostază mult mai cuminte! Totuși, pe chipul vedetei se poate vedea un soi de tristețe… supărare.

Gina Pistol și Smiley, ceartă aprinsă după publicarea pozei în care prezentatoarea apare topless?

În vârstă de 40 de ani, Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar noaptea trecută, ea a apărut pe social media într-o situație în care nu credea că va fi expusă vreodată. Topless – “grație” iubitului ei, Smiley; deși a înlăturat complet imaginea incitantă, unii dintre urmăritorii artistului au reușit să facă o captură cu poza de colecție.

Într-o altă postare făcută azi-noapte, în timp ce la Pro TV rula încă o ediție a emisiunii “Românii au talent”, cântărețul a realizat o înregistrare în care el apare lângă micuța lui prințesă, Josephine. Ulterior, a îndreptat telefonul spre televizor, unde era difuzat un moment frumos al show-ului pe care îl prezintă cu Pavel Bartoș, dar și spre Gina Pistol.

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta se afla tot în fotoliul balansoar, însă, ca să nu se mai vadă că Gina Pistol nu purta nimic în partea de sus, Smiley a ridicat mai mult perna… sau a lăsat telefonul mai jos. Deși vedeta are un zâmbet pe chip, acesta pare forțat… iar unii dintre fanii cuplului bănuiesc că ea și iubitul său s-ar fi certat după poza topless “scăpată” pe Instagram Stories.

Acestea sunt trei dintre cadrele care apar în filmarea publicată de Smiley, după ce a șters postarea în care Gina Pistol apare topless © Instagram Stories

Nu rata: Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme, fără să miște un deget: “Rămâne între noi!”

Gina Pistol, despre Smiley în rolul de tătic

“Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…).

Oricum, mare noroc am cu Andrei (n.r.: Smiley). Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a mărturisit prezentatoarea într-un video publicat pe social media.

Descoperă și: Smiley a spus ce admiră cel mai mult la Gina Pistol: “Căldura cu care iubește”. Și-a recunoscut pricipalul defect și cea mai mare temere

Sursa foto: captură video YouTube / Smiley & Instagram Stories